Τίμησαν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

20130522-233804.jpg
Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς», στα πλαίσια του εορτασμού της Γιορτής της Μητέρας, τίμησε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ως Πρέσβειρα της ελληνικής & Παριανής Κουζίνας.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα γεμάτη από τους φίλους και τις φίλες του συλλόγου, με παρούσα την αγαπημένη της μητέρα και την οικογένεια της παρουσιάστηκε αναδρομή στο χρόνο & στο πολύπλευρο ταλέντο της αλλά…

…και στην αστείρευτη αγάπη της για τη Πάρο.

Ο σύλλογος «Αρηίς» ευχαρίστησε πολύ όλους όσοι τίμησαν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην εκδήλωση μας με την παρουσία τους . Επίσης, την Α. Κάγκανη, την Μ.Χανιώτη, τον Γ. Μουρλά, την Α.Ρομπόρα, την Ζ. Σομαρίπα αλλά και τον Stan Αντιπαριώτη & τη Φαίη Σκορδά, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο τιμώμενο πρόσωπο. Την Βασιλική Θαλασσοχωρίτη και το Μανώλη Κουταλίδη που «έντυσαν» μουσικά τη βραδιά, καθώς και όλες τις κυρίες που φρόντισαν για τον μπουφέ με νοστιμιές, όλες με συνταγές της Αργυρώς. Το εστιατόριο «Μουράγιο» στην Αλυκή του Γιώργου Παρούση για το παραδοσιακό δείπνο.
Στο τέλος της ανακοίνωσης αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κατάφερε με την αξία της ,το ταλέντο και τον καθημερινό της αγώνα να διακριθεί όχι μόνο στη Ελλάδα αλλά και διεθνώς».

20130522-233955.jpg