Για τις μητέρες από τη Νάουσα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Με επιτυχία διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου εκδήλωση για τη «Γιορτή της Μητέρας». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10|5 αντί για τις 12|5 ,νωρίτερα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων των συντελεστών, στην αίθουσα του Α.Μ.Ε.Σ. «Νηρέας» στη Νάουσα. Εμφανίσθηκε η χορωδία της σχολής μουσικής του Δήμου Πάρου, αλλά και μουσικοί που δουλεύουν με τη χορωδία του συλλόγου γυναικών.
Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος δημοσιοποίησε:
«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, μικρά και λιγότερο μικρά (!) της βραβευμένης, πλέον, χορωδίας της Σχολής Μουσικής του Δήμου Πάρου, αλλά και στη δασκάλα και μαέστρο της κα Μαρουλία Κοντού. Πολλές ευχαριστίες και στους Γιώτα Γυφτοπούλου, Γιάννη Κατσαρό και Μένεγο Μαύρη, αλλά και σ’ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης». Επίσης ο σύλλογος ενημέρωσε με την ανακοίνωσή του τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, ότι  μετά το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου με δώρο ένα ποδήλατο. Τυχερός λαχνός είναι το: 09.
Ο κάτοχος του τυχερού λαχνού, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Ταμία κα Μαργαρίτα Σπύρου στα τηλέφωνα: 22840 51535/52468, 6978446361.

20130510-123531.jpg