Συνάντηση των Παριανών της Αθήνας για τα ζητήματα του Κέντρου Υγείας Πάρου

20130511-130053.jpg
Στην τελευταία συνάντηση του «Συντονιστικού Φορέων Πάρου» είχε γίνει γνωστή η προσπάθεια να δημιουργηθεί «Συντονιστικό Φορέων Πάρου και Αντιπάρου Αθήνας» προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα άμεσης παρέμβασης όποτε χρειάζεται στις υπηρεσίες του κράτους που βρίσκονται στην πρωτεύουσα, με σκοπό την επίτευξη των κοινών στόχων για την βελτίωση των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών υγείας από το Κέντρο Υγείας Πάρου. Οι Παριανοί της Αθήνας πραγματοποιούν την πρώτη τους συνάντηση για το θέμα στο πλαίσιο λειτουργίας της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων Αθήνας την επόμενη Κυριακή. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων συγκαλεί συσκευή την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 και ώραν 11:00 στην αίθουσα Παριανών Συλλόγων Χαλκοκονδύλη 37, με θέμα εξεύρεση τρόπων συντονισμού των δράσεων των Παριανών του Λεκανοπεδίου Αττικής, με τους τοπικούς φορείς της Πάρου, με σκοπό την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων του Κέντρου Υγείας Πάρου.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να παραστούν οι πρόεδροι των Παριανών συλλόγων και των Αντιπαριωτών, οι πρώην πρόεδροι της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων και οι κ.κ Ν. Πούλιος και Γ. Ξένος ως ιατροί και πλέον γνώστες των προβλημάτων του Κέντρου Υγείας της Πάρου.
Ο Πρόεδρος Π. Μπιζάς, η Γενικός Γραμματέας Ε. Σκορδίλη-Μέλλιου».

20130511-130159.jpg