Νέα αντίδραση για τα αδρανή στην Παροικιά

20130511-094546.jpg
Ανακοίνωση σε σχέση με την υπόθεση που ανακίνησε ο σύλλογος ενοικιαζόμενων δωματίων «Μαντώ Μαυρογένους» όσο αφορά την προσπάθεια κατάργησης της απαγόρευσης μεταφοράς αδρανών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δημοσιοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της αντιπολίτευσης «Πάρος ΑΞΙΑ» Αγγ. Πατέλης. Ακολουθεί το σχετικόκείμενο:

20130511-094445.jpg«Λαμβάνοντας αφορμή από την ανακοίνωση με ημερομηνία 8/5/2013 του συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων «Μαντώ Μαυρογένους» προς το Δήμο Πάρου, έχω να πω τα ακόλουθα. Επειδή θεωρώ ότι:
Δεν μπορεί «να υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά» όπως συνήθως λέμε.
Ξαφνικά δεν τρελάθηκαν κάποιοι ώστε να εγείρουν θέμα από το πουθενά.
Οι υποψιασμένοι πολίτες ευτυχώς έχουν αυξηθεί σημαντικά στην Πάρο.
Το πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν ισχυρές αντιστάσεις από πλευράς θεσμικών παραγόντων της Πάρου.
Γι’ αυτούς και πολλούς ακόμη λόγους, καλώς κάνουν και δραστηριοποιούνται εκείνοι οι συμπολίτες μας που έχουν τη σχετική πληροφόρηση και προσπαθούν να προφθάσουν την εξέλιξη δυσμενών για την Πάρο καταστάσεων.

Είναι αυτονόητο ότι οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής προς το χειρότερο αποφάσεων που ήδη ισχύουν και που ούτως ή άλλως λειτουργούν επιβαρυντικά για τη λιμενική ζώνη της Παροικιάς, θα βρει απέναντι της τεραστίου μεγέθους αντιδράσεις.
Στις 20/9/2012 σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, σε συζήτηση για θέματα που αφορούσαν στο Λιμενικό Ταμείο, είχα υποβάλλει στον πρόεδρό του ερώτημα για το ποιές λιμενικές εγκαταστάσεις της Πάρου λειτουργούν καθ’ όλα νόμιμα. Η απάντηση που πήρα ήταν η εξής : «μόνο το καταφύγιο τουριστικών σκαφών της Νάουσας και το λιμάνι της Πούντας». Από εκεί και πέρα ας κατανοήσει ο καθένας τα υπόλοιπα.

Άγγελος Πατέλης
Δημοτικός Σύμβουλος
Πάρος ΑΞΙΑ»

20130511-094103.jpg