Νέα επιστολή Κυλάκου για τη διοίκηση της ΑΣΠ

pic-0-big

Επιστολές από την εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» της 13|04|13

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣΠ  ΠΑΡΟΥ  κον  Νικόλαον Τσιγώνια / Κτηνίατρο
Θέµα: ΟΦΕΙΛΗ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚ

Κύριε Πρόεδρε,

Αναγκάζοµαι να επανέλθω στην από 10/03/2013 επιστολή µου µε την οποία σας υπενθύµιζα οφειλή ποσού 56.320,61 ευρώ προς την Ένωση της ΤΕΩΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚ. Επειδή, κατά την προσωπική µου εκτίµηση, πρόκειται για σκάνδαλο το οποίον αποτελεί και ένα µικρό δείγµα της κακοδιαχείρισης που οδηγεί την ΤΕΩΣ ΕΑΣ Πάρου στην χρεοκοπία και θέλω να πιστεύω ότι από απειρία δεν έχετε συνειδητοποιήσει ούτε πως δηµιουργήθηκε αυτό το χρέος αλλά και ούτε και τους λόγους που δεν το εισέπραξε η Ένωση τουλάχιστον µε την ευκαιρία της υπογραφής της σύµβασης µε την ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΑRKET ΑΕ, θα σας παραθέσω µερικά στοιχεία µήπως…

…και σας βοηθήσουν.
1) Κατ΄ αρχήν δεν µπορεί από κανέναν να αµφισβητηθεί  αυτό το χρέος εφόσον η ίδια η ΑΤΛΑΝΤΙΚ  µε την από 30/07/2010 επιστολή της το επιβεβαιώνει .
2) Τα στοιχεία που απέδειξαν την άνω οφειλή τα προσκόµισε στην ΑΤΛΑΝΤΙΚ ο Κυλάκος και είναι πάντοτε στην διάθεσή σας, αν και είµαι σίγουρος ότι τα γνωρίζει και ο  Διευθυντής της Ένωσης.

3) Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πώς ο Διευθυντής της Ένωσης Κος Γκόγκας στην  επιστολή του µε Αριθµό Πρωτ.197/07-12-2010 προς την ΑΤΛΑΝΤΙΚ, δεν συµπεριέλαβε στις οφειλές της εν λόγω εταιρείας προς την Ένωση και το άνω ποσόν των 56.320,61 ευρώ, εφόσον µάλιστα γνώριζε ότι αυτές οι υποχρεώσεις της ΑΤΛΑΝΤΙΚ επρόκειτο να ληφθούν υπόψη στην επικείµενη υπογραφή σύµβασης µε την εταιρεία ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΑRKET ΑΕ.
4) Ιδιαίτερη επίσης εντύπωση µου προξένησε το γεγονός ότι στην από 9/12/2010 σύµβαση µεταξύ της ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΑRKET ΑΕ, της ΤΕΩΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚ και της ΕΑΣ ΠΑΡΟΥ (την οποία εσείς              Κύριε Τσιγώνια υπογράψατε ως εκπρόσωπος της Ενώσεως) δεν προσέξατε ότι το επίµαχο αυτό χρέος των 56.320,61 ευρώ, η εταιρεία ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΑRKET ΑΕ το πλήρωσε, χωρίς εν τούτοις να προκύπτει από πουθενά ότι το ποσόν αυτό το εισέπραξε η Ένωση που ήταν και η δικαιούχος.

5) Το σκάνδαλο εδώ, κατά την δική µου εκτίµηση,  συνίσταται στο ότι το επίµαχο χρέος αντί να το εισπράξει η Ένωση, έστω µε την  ευκαιρία της σύµβασης ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΑRKET ΑΕ, το εισέπραξε η ΑΤΛΑΝΤΙΚ  και µάλιστα και εδώ είναι το περίεργο, το εισέπραξε δύο φορές, ήτοι µία που προφανώς της το έχει διαγράψει από τα βιβλία της η Ένωση και η δεύτερη που το εισέπραξε από τη εταιρεία ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΑRKET ΑΕ.

Στην ηλικία που είµαι σήµερα των 91 ετών και µε πολυσχιδή όπως γνωρίζετε δράση στα κοινά της Πάρου ανάλογη περίπτωση δεν έχω συναντήσει.
Πάντως, Κε Πρόεδρε, εσείς που είχατε το θάρρος στην γενική συνέλευση του ΑΣΠ  30/01/2013 να καταλογίζετε ευθύνες στον Κυλάκο για άστοχους χειρισµούς σας δίνεται νοµίζω η ευκαιρία και να το αποδείξετε.
Να είστε όµως βέβαιος Κε Τσιγώνια ότι το ποσόν της βεβαιωµένης οφειλής της ΤΕΩΣ  ΑΤΛΑΝΤΙΚ θα εισπραχθεί από τον δικαιούχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ΕΑΣ ΠΑΡΟΥ, η οποία, και µε βαθιά λύπη µου το λέω, βρίσκετε στο σηµείο οικονοµικής αδυναµίας να πληρώσει τους αγρότες, ακόµη και το υπαλληλικό της προσωπικό, και το χειρότερο, να διαφαίνεται ως αναπόφευκτη η επερχόµενη χρεοκοπία της .
Σε σας ανήκει η πρωτοβουλία Κε Τσιγώνια ή να διαψεύσετε τα όσα ο Κυλάκος εκθέτει ανωτέρω και µε πλήρη επίγνωση της ευθύνης που πάντα τον διακρίνει ή άλλως να βρείτε τον τρόπο τα 56.320,61 ευρώ της ΑΤΛΑΝΤΙΚ να εισπραχθούν από την ΤΕΩΣ ΕΑΣ ΠΑΡΟΥ .

Αθήνα, 8 Απριλίου  2013
Αναστάσιος Κυλάκος

diafimisi_entipa_mikro_teliko