Άρθρο | Κλειστό γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων

imerisia_LARGE_t_1061_43346580_type12128

 

Άρθρο του Δ. Σιφναίου από την εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου της 30|03|13

 Θελω να γράψω για την οµάδα µου, τις εµπειρίες µου µε τα παιδιά του Α.Ο.Π. σε  όλα τα τµήµατα και την ανάγκη κατασκευής κλειστού χώρου προπόνησης, αγώνων και άθλησης.Ο Α.Ο.Π. είναι ένας από τους µεγαλύτερους αθλητικούς Συλλόγους στις Κυκλάδες µε τεράστια προσφορά στον αθλητισµό. Τα τελευταία χρόνια έχει εντάξει ακόµη περισσότερα τµήµατα στις τάξεις του, σε µια προσπάθεια να φέρει περισσότερα…

…παιδιά στα γήπεδα.
(Χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι δεν υπάρχουν οµάδες και άνθρωποι στην Πάρο που τρέχουν από το πρωί µέχρι το βράδυ για τον ίδιο σκοπό).

Ένα από αυτά είναι και το τµήµα του βόλεϊ µε κορίτσια, γυναίκες και αγόρια, συµµετέχοντας στο πρωτάθληµα Κυκλάδων µε δύο οµάδες για πρώτη φορά.Οι εµπειρίες που αποκόµισαν φέτος και η βελτίωσή τους σαν αθλήτριες και σαν άνθρωποι ήταν σηµαντικές, παίζοντας σε κλειστά γυµναστήρια κάτω από ιδανικές συνθήκες, ανεπηρέαστες από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.Το περασµένο Σαββατοκύριακο πήγαµε στη Σαντορίνη µε πολλά µικρά παιδιά, για αγώνες προπόνησης και προετοιµασίας στο κλειστό γήπεδο.

Αυτά τα παιδιά ούτε καν είχαν φανταστεί πώς είναι τα κλειστά γήπεδα και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη. Προπονήθηκαν µε συνθήκες καταρρακτώδους βροχής ,αέρα και δεν το πίστευαν. Μας ρωτούσαν συνεχώς πότε θα ξαναπάµε, µας έλεγαν πόσο ευτυχισµένα ένιωθαν και πότε θα γίνει κάτι παρόµοιο στην Πάρο (κλειστό γυµναστήριο).Φυσικά στο τελευταίο δεν µπόρεσα να απαντήσω, αλλά τους έδωσα ελπίδες και εύχοµαι να βγω αληθινός κάποτε. Όσο και αν κοστίζει, αξίζει να γίνει ένα τέτοιο έργο οπωσδήποτε για τα παιδιά όλης της Πάρου ,προσπαθώντας όλοι µαζί,  ο καθένας από το πόστο του, να γίνει επιτέλους ένα κλειστό γυµναστήριο.

Η Σύρος έχει δύο. Η Νάξος και η Σαντορίνη έχουν, η Τήνος έχει ξεκινήσει και η Μύκονος ξεκινά άµεσα.Στη Σαντορίνη έχει γίνει τελικός ανδρών µεταξύ Ολυµπιακού και Παναθηναϊκού.Τώρα τον Απρίλιο θα γίνει το final four γυναικών Ελλάδος στο κύπελλο.Είδαµε αγώνα στη Σαντορίνη τοπικού πρωταθλήµατος µε 700 άτοµα θεατές.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Όλος ο κόσµος και τα παιδιά είναι στα γήπεδα και στον αθλητισµό όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ!!!!