Σύλλογος Γυναικών Νάουσας | Εντυπώσεις από την Καπαδοκία

Kapadokia

Φωτογραφία από Καπαδοκία
Την ανοιξιάτικη εκδρομή του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου από 28 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2013. Τελικός προορισμός ήταν η πανέμορφη και μυστηριακή Καππαδοκία, με τις τόσες μνήμες απ’ τους προγόνους. Όμως τα μέλη του συλλόγου επισκέφτηκαν κι άλλα μέρη όπως η Σμύρνη, το Κουσάντασι, το μαγικό Παμούκαλε, με στάσεις σε μουσεία κι…

…αρχαιολογικούς χώρους, αλλά δεν παραλείψαμε να κάνουμε και τη βόλτα μας με τα αερόστατα. Ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν.

Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας ενημέρωσε ότι η φθινοπωρινή εκδρομή του συλλόγου, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα έχει προορισμό την Κρήτη! Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Συνεχίζουμε για μία ακόμα φορά δηλαδή, την προσπάθειά μας να στηρίξουμε, με τις δικές μας δυνάμεις και στο πλαίσιο του δυνατού, την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας. Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες». Επίσης, ο σύλλογος θα πάρει μέρος στο 5ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Tήνο από 17 έως 19 Μαΐου, με θέμα: «Γυναίκα και Τέχνη». Όσοι θα ήθελαν να συμμετέχουν και να είναι στη συντροφιά της αντιπροσωπείας, είναι ευπρόσδεκτοι.

diafimisi_entipa_mikro_teliko