Μας διάβασε και μας πήρε τηλέφωνο ο πολιτευτής Γ. Βακόνδιος για επεξηγήσεις

dog_attack3 (1)

 

Εχτές (17|4) λάβαμε ένα δελτίο τύπου από τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Βακόνδιο. Το δημοσιεύσαμε και μάλιστα, το σχολιάσαμε γιατί μας έκανε εντύπωση το ύφος στο οποίο μέχρι σήμερα δεν μας έχει συνηθίσει ο συγκεκριμένος πολιτευτής (αντισυμβατικό ύφος). Επίσης, μας προξένησε εντύπωση η αναφορά του σε υπουργούς που είναι αρμόδιοι να λύνουν προβλήματα σε αντιδιαστολή με τους πολιτευτές. Αυτό σε συνάρτηση με το ότι η ανακοίνωση του πολιτευτή είχε εκδοθεί για να μας ενημερώσει για την επίσκεψη του στη Νάξο, μας παρέπεμψε κατευθείαν σε έμμεση επίθεση – αιχμή με στόχο τον υπουργό εργασίας Γ. Βρούτση ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη Νάξο. (Δείτε εδώ το χθεσινό κείμενο του Γ. Βακόνδιου: http://wp.me/pU7eZ-4Xv )

Τελικά…
diafimisi_entipa_mikro_teliko…μάλλον δεν καταλάβαμε καλά εμείς, αφού έτσι, ισχυρίζεται ο ίδιος ο αποστολέας του χθεσινού κειμένου, με νέο κείμενο που μας έστειλε, αμέσως μόλις κάναμε την ανάρτηση. Κρίμα που μας λέει ο πολιτευτής ότι λάθος καταλάβαμε, γιατί εμάς μας άρεσε όπως είχαμε καταλάβει το χθεσινό του κείμενο. Παραθέτουμε στην συνέχεια τις εξηγήσεις του. Επίσης, αξίζει να επισημαίνουμε ως κάτι πολύ σημαντικό ότι τόσο στο κείμενο που ακολουθεί, όσο και στο σχετικό τηλεφώνημα που μας έκανε ο Γ. Βακόνδιος, παρά του ότι διαφωνούσε με τις ερμηνείες που είχαμε κάνει, κρατούσε ένα επίπεδο ευγένειας το οποίο είναι σπάνιο και το εκτιμούμε απεριόριστα:

«Το άρθρο σας με τίτλο «Τρελός τσαμπουκάς του Πολιτευτή Βακόνδιου της Ν.Δ.» νομίζω ότι με αδικεί και θα ήθελα να σας κάνω ορισμένες διευκρινήσεις.
α) Η σχέση μου με τον Γιάννη Βρούτση είναι άριστη και επανειλημμένα δημοσίως έχω δηλώσει ότι είναι κατά την άποψή μου ένας από τους πιο παραγωγικούς, εργατικούς και αποτελεσματικούς υπουργούς.
β) Την ίδια δήλωση έκανα και στη Νάξο, τόσο σε δημοσιογράφους όσο και στα μέλη της τοπικής.
γ) Από τον σχηματισμό της Κυβέρνησης, έγραψα άρθρο όπου εξηγούσα ότι οι υπουργοί οφείλουν να εργάζονται για την Ελλάδα και όχι για την εκλογή στην περιφέρεια.
δ) Σαν άνθρωπος της αγοράς ούτε μπορώ να φανταστώ ότι η Ελλάδα θα έχει εκλογικές περιπέτειες στο ορατό μέλλον.
Επειδή δεν εκτιμήθηκε το χιούμορ της ανακοίνωσης, θα ήθελα να σας διευκρινίσω ότι πρόθεσή μου ήταν να αναδείξω την αστειότητα δεκάδων πολιτευτών που υποτίθεται ότι καταγράφουν τοπικά προβλήματα και προωθούν λύσεις.
Κατά τα λοιπά, ο Γιάννης Βρούτσης και ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας αντιλαμβάνονται ποιος στηρίζει το έργο αυτής της Κυβέρνησης.
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Γ. Βακόνδιος»