Εικόνα google από μαθήτρια της Αγκαιριάς

 

google_agkairia

 
Το Δημοτικό Σχολείο Αγκαιριάς συμμετείχε στο διαγωνισμό Doodle 4 Google και το έργο της Ντενίσα Μάρκου, μαθήτριας της Ε΄ τάξης, προκρίθηκε στα 60 καλύτερα πανελλαδικά. Ο διαγωνισμός που έχει ήδη φιλοξενηθεί σε πάνω από 17 χώρες, διοργανώνεται από την Google υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΠΑ και καλεί όλους τους μαθητές στην Ελλάδα να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το δικό τους, ξεχωριστό λογότυπο για την Google.

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις…
diafimisi_entipa_mikro_teliko…του λογοτύπου της Google που εμφανίζονται στην αρχική της σελίδα. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Η Ελλάδα μου» και θα πρέπει το doodle το οποίο θα σχεδιάσουν οι μαθητές να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Ελλάδα.
Το σχολείο του νικητή θα κερδίσει 30 Chromebook υπολογιστές με σκοπό να δημιουργήσει μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην οποία οι μαθητές θα μπορούν να ανακαλύπτουν τον κόσμο της τεχνολογίας. Το doodle της μαθήτριας μας έχει θέμα το «ελληνικό καλοκαίρι» και είναι αυτό που εικονίζεται στην φωτογραφία στην αρχή της ανακοίνωσης.

Όσοι θέλετε να ψηφίσετε την εξαιρετική ζωγραφιά της Ντενίσα να πατήσετε εδώ: ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΕΝΙΣΑ!