Το «Συντονιστικό» πήγε και στην Αθήνα να βρει τους Παριανούς

sigkentrosi_kentro_ygeias_141212_internet
Την Κυριακή 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση εκπροσώπων του Συντονιστικού των Φορέων για την Υγεία της Πάρου με εκπροσώπους όλων των ΔΣ των Παριανών Συλλόγων της Αθήνας στα γραφεία της ΟΠΑΣ στην Αθηνα, στα πλαίσια της οποίας έγινε αναλυτική ενημέρωση για…

…τις μέχρι τώρα δράσεις και αποφάσεις του Συντονιστικού από την ημέρα της μεγάλης κινητοποίησης των παριανών στην Αθήνα και αντηλλάγησαν απόψεις για τους τρόπους περαιτέρω συνδρομής των Συλλόγων της Αθήνας στην όλη προσπάθεια που καταβάλλεται από το Συντονιστικό Φορέων της Πάρου. Εκ μέρους του Συντονιστικού παρευρέθησαν ο κ. Α. Δαβανέλος και η κα Στ. Τρίχα, καθώς επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κ. Μπιζάς και ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χρ. Βλαχογιάννης.
Ο Αντ. Δαβανέλος ήταν αυτός που έκανε και την εισήγηση – ενημέρωση στους Παριανούς της Αθήνας εκ μέρος του «Συντονιστικού».

Η προσπάθεια του «Συντονιστικού» μέσω αυτής της συνάντησης ήταν να οργανωθεί ένα μόνιμο σκέλος του οργάνου που θα δρα στην Αθήνα που βρίσκεται το υπουργείο υγείας αλλά και άλλες υπηρεσίες που έχουν σχέση με το θέμα.
Το «Συντονιστικό» Αθήνας θα αποτελείται από τους προέδρους των συλλόγων Παριανών και Αντιπαριανών Αθήνας, ενώ θα μετέχει και ο εκάστοτε πρόεδρος της Ομοσπονδίας, καθώς και πρόσωπα όπως ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Ξένος που έχει θητεύσει για χρόνια στον τομέα υπηρεσιών υγείας της Αθήνας σε διευθυντικές θέσεις, ως γιατρός.

diafimisi_entipa_mikro_teliko