Η θεατρική ομάδα του ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ σε ειδική παράσταση τέλους σεζόν

20130416-193511.jpg

Ένας ακόμη κύκλος του θεατρικού εργαστηρίου του Αρχιλόχου ολοκληρώθηκε μετά από ένα χειμώνα πλούσιο και γεμάτο με δημιουργία, αλληλεπίδραση και αυτοσχεδιασμό. Ένα σύνολο ανθρώπων εξελίχθηκε σε ομάδα, με συνδετικό κρίκο ανάμεσά τους την ανάγκη για δημιουργική έκφραση, παιχνίδι και αυτογνωσία. Ολοκληρώνοντας τον τρίτο πλέον κύκλο δράσης, με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, μας προσκαλούν να μοιραστούμε μαζί τους ένα μικρό μέρος των εμπειριών τους μέσω μιας σειράς αποσπασμάτων από ελληνικές και ξένες θεατρικές σκηνές.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

Υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιώργου Γεμελιάρη, συντονιστή και εμπνευστή της δράσης αυτής, τα μέλη του θεατρικού εργαστηρίου του Αρχιλόχου, θα κλείσουν την αυλαία του φετινού χειμώνα με ένα ξεχωριστό διήμερο, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο Φθινόπωρο.

Στις 20 και 21 Απριλίου στις 21:00, στην αίθουσα του Αρχιλόχου θα είμαστε όλοι εκεί για να απολαύσουμε το αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής πρωτοβουλίας και να χειροκροτήσουμε θερμά το αποτέλεσμα των χειμωνιάτικων απογευμάτων Αρχιλόχου.
Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ενήλικες.