Διακρίσεις για τη χορωδία του Δήμου

 

jtxeerjmle4efc5298b07fe


Ανακοίνωση για μία επιτυχία δημοσιοποίησαν οι γονείς των παιδιών της χορωδίας του Δήμου Πάρου. Αφορμή στάθηκε η διάκριση που είχαν τα παιδιά την εβδομάδα που πέρασε σε διαγωνισμό χορωδιών στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Δήμο Αλίμου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, η χορωδία της σχολής μουσικής Δήμου Πάρου, έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Χορωδία Ορχήστρα Νέων (Χ.Ο.Ν.) στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου.
Στα πλαίσια του διαγωνισμού η χορωδία μας διακρίθηκε με ένα από τα πρώτα βραβεία. Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την μαέστρο και καθηγήτρια πιάνου κυρία Μαρουλία Κοντού για την αέναη και άοκνη προσπάθεια καθώς την αμέριστη αγάπη προς τα παιδιά μας, η οποία επέφερε αυτό το αποτέλεσμα.

Ανεξάρτητα από την επιβράβευση των παιδιών, η εμπειρία που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ήταν μοναδική, καθώς το επίπεδο των διαγωνιζόμενων ήταν ιδιαίτερα υψηλό. Γενικότερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καθηγητές της σχολής μουσικής για την ουσιώδη συμβολή τους τόσο στην καλλιέργεια της προσωπικότητας των παιδιών όσο και στην εξύψωση του πολιτισμικού επιπέδου του νησιού μας.Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχιστεί απερίσπαστα το σπουδαίο έργο της σχολής μουσικής του Δήμου Πάρου και ανεπηρέαστο από τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας».
Οι γονείς ευχαρίστησαν επίσης υποστηρικτές και χορηγούς.

diafimisi_entipa_mikro_teliko