Τρελός «τσαμπουκάς» του πολιτευτή Βακόνδιου της ΝΔ

…μέσα στην έδρα του υπουργού ΝΔ Γιάννη Βρούτση

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας που έλκει την καταγωγή του από τη Σύρο, Γ. Βακόνδιος, σύμφωνα με δελτίου τύπου που δημοσιοποίησε ο ίδιος για την δραστηριότητα του, βρέθηκε για πολιτική επίσκεψη στη Νάξο.
Στη συνέχεια δημοσιοποίησε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βακόνδιος βρέθηκε στη Νάξο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ο Γιώργος Βακόνδιος δεν συναντήθηκε με θεσμικούς φορείς του νησιού, δεν συναντήθηκε με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, δεν παρευρέθηκε σε χορούς και πανηγύρια και βεβαίως δεν υποσχέθηκε λύσεις στα προβλήματα του νησιού διότι γνωρίζει ότι ένας πολιτευτής δεν είναι ούτε βουλευτής, ούτε υπουργός, ούτε πρωθυπουργός.
Ο Γιώργος Βακόνδιος συναντήθηκε βεβαίως με το Δήμαρχο κύριο Μαργαρίτη σαν άνθρωποι που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες για την τοπική οικονομική ανάπτυξη, συνάντησε ανθρώπους που παλεύουν για την πρόοδο κάτω από αντίξοες συνθήκες, συνάντησε επιχειρηματίες οι οποίοι επέλεξαν να επιστρέψουν στο νησί και να ξεκινήσουν νέες δραστηριότητες και αντάλλαξε απόψεις με αρκετούς φίλους οι οποίοι αναζητούν την πρόοδο μέσα από νέες ιδέες.
Προφανώς πληροφορήθηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νάξος σα νησί των Κυκλάδων, τα οποία πηγάζουν από την γεωγραφική ιδιαιτερότητα του νησιωτικού συμπλέγματος αλλά και τις παθογένειες της ελληνικής δημόσιας διοίκησης. Τέλος, στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του αγώνα για πρόοδο προσπάθησε να εξηγήσει τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα αλλά και τη Νομισματική Ένωση αλλά και γιατί συμβαίνει, καθώς και ποιες είναι οι επιλογές που υπάρχουν για το μέλλον».


Επίθεση ενόψει εκλογών

Θυμίζουμε ότι ο τόπος καταγωγής του νυν βουλευτή Κυκλάδων και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Βρούτση, είναι η Νάξος. Αυτό το νησί λοιπόν διάλεξε ο συγκεκριμένος πολιτευτής του ίδιου κόμματος, προφανώς για να καταδείξει τις διαφορές που έχει σε ανθρώπινο επίπεδο με τον πρώτο του ψηφοδελτίου, ο οποίος – κατά την εκτίμηση του πολιτευτή – κρατά αποστάσεις από τους ανθρώπους του νησιού, κάτι που θέλησε να υπερτονίσει ο πολιτευτής Γ. Βακόνδιος.
Επιπλέον, η αναφορά του ότι δεν είναι βουλευτής ή υπουργός για να μπορεί να λύνει τα τοπικά προβλήματα, είναι βαρύς υπαινιγμός στον Νάξιο υπουργό.


diafimisi_entipa_mikro_teliko