Πλήρης κατάρρευση στην ΑΣΠ Πάρου

479850-DSCF0520

Ρεπορτάζ από την εφημερίδα ¨Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» της 23|06|13


ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ
µένουν όσοι πληροφορούνται ότι την προηγούµενη εβδοµάδα πραγµατοποιήθηκε συνεδρίαση του διοικητικού συµβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισµού Πάρου, δηλαδή της πρώην «Ένωσης», κατά την οποία το ένα και µοναδικό θέµα που απασχόλησε για ώρες ήταν το πως θα διευθετηθούν φήµες για ερωτικές περιπτύξεις µεταξύ ατόµων του προσωπικού της ΑΣΠ!!!

Κάθε φαντασία για το πόσο χαµηλά µπορεί να ρίξει το επίπεδο  του συνεταιρισµού ο νυν πρόεδρος Ν. Τσιγώνιας και ο Δ/ντης Αλ. Γκόκας, οφείλουµε να παραδεχτούµε ότι έχει ξεπεραστεί.

Ενώ οι δύο αυτοί άνθρωποι…

…έχουν οδηγήσει στο πλήρες αδιέξοδο την ΑΣΠ, αντί να συνεδριάζουν για τα σοβαρά αδιέξοδα και το πως θα λυθούν κάποια από τα προβλήµατα, έστω, αυτοί συνεδριάζουν επί ώρες για να λύσουν τα «γκοµενικά»…. όπως λέει και ο λαός µας.

Είναι βέβαιο ότι έχει συντελεστεί η απόλυτη κατάρρευση στην «Ένωση».

Κανένας δεν γνωρίζει γιατί τόσο ο Ν. Τσιγώνιας, όσο και ο Αλ. Γκόκας δεν παραιτούνται από τις θέσεις τους.

Αφού κατέστησαν την «Ένωση» νεκρή παραγωγικά, δεδοµένου ότι δεν πληρώνουν ούτε τους αγρότες, ούτε το προσωπικό, και δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτε προσοδοφόρο για τα µέλη εκτός από το σχέδιο ξεπουλήµατος των ακινήτων της εταιρείας, διερωτόµαστε για ποιο λόγο δεν παραιτούνται από τις θέσεις τους αναλαµβάνοντας την ευθύνη της πλήρους κατάρρευσης;

Και τελικά, τι «µέλι» έχει µία «Ένωση» την οποία βούλιαξαν;

Είναι κρίµα οι αγρότες της Πάρου και ιδιαίτερα οι νέοι, να καταβάλλουν καθηµερινά εξαντλητικές προσπάθειες για να επιβιώσουν ή και να προοδεύσουν, και από την άλλη, οι Ν. Τσιγώνιας και Αλ. Γκόκας να κρατούν δέσµια τη «Ένωση» σε κατάσταση να µην µπορεί να προσφέρει τίποτε στα µέλη της.

Κατάσταση θλιβερή και απαράδεκτη.

diafimisi_entipa_mikro_teliko