Δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας

DSC07661

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας θα πραγματοποιήσει ομιλία για τη νόσο Aλτσχαϊμερ αλλά και για τους φροντιστές των ατόμων αυτών από τη κυρία Ελένη Μπόφου κοινωνική λειτουργός Μ.Π.Σ. Εφηρμοσμένης Δημόσιας Υγείας. Θα γίνει και αδρή αξιολόγηση γνωστικών διαταραχών. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/4 στις 7:30 μμ στην αίθουσα της Αγροτολέσχης.
Επίσης, ο σύλλογος ανακοίνωσε…
diafimisi_entipa_mikro_telikoότι όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο πιστοποίησης πρώτων βοηθειών που πραγματοποιήθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στις 8-9-10/2/13 ενημερώνονται ότι παραλήφθηκαν τα πιστοποιητικά εκπαίδευσης αλλά και οι κάρτες πιστοποίησης . Καλούνται λοιπόν όλοι οι συμμετέχοντες τη Κυριακή 21/4 και ώρα 8:00μμ να προσέλθουν στην αίθουσα της Αγροτολέσχης, ώστε να παραλάβουν τα πιστοποιητικά τους.
Τέλος ο σύλλογος ευχαρίστησε πολύ όλους όσοι πήγαν στον καθαρισμό της ακτογραμμής μας στα πλαίσια του Let’s do it Greece στις 14|04. Οι δυο ομάδες μας καθάρισαν τις περιοχές Πίσω Λιβάδι, Λογαρά, Πούντα, Μεσάδα, Τσερδάκια, Ν.Χρυσή Ακτή, Χρυσή Ακτή, Μπουτάρι και Δρυό. Ο κύριος όγκος των σκουπιδιών αφορούσε πλαστικά και αλουμίνιο.

marpissa_foto_1