Απάντηση σε ένα ακόμα βραδινό ντελίριο του «σωτήρα»

Κοίτα ποιος μιλάει…


Πρώην αρχυπουργός του Γιώργου Παπανδρέου που υποσχέθηκε ότι «λεφτά υπάρχουν»,  σήμερα αμφισβητεί την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ άλλων.
Ας τον κρίνουν οι δεκάδες Παριανών που περιμένουν στα συσσίτια καθημερινά.
Πρώην αρχυπουργός του Γιώρου Παπανδρέου, του οποίου κατέρρευσαν όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες μόλις δύο χρόνια μετά την θέσπιση τους, σήμερα εμφανίζεται να εγγυάται στους πολίτες της Πάρου το «καλό μέλλον» ενός έργου που δεν υπάρχει καν και το οποίο ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΠΟΤΕ.
Μιλά…

…για «Νέο Αεροδρόμιο Πάρου», ενώ την τελευταία ημέρα πριν καταρρεύσει η κυβέρνηση Γ, Παπανδρέου στην οποία συμμετείχε, υπέγραψε ΜΟΝΟ το «πεδίο ελιγμών», την λακκούβα, το σκάμμα από ένα αεροδρόμιο που κάποιος άλλος υπουργός, κάποιας άλλης κυβέρνησης θα κατορθώσει να κατασκευάσει και να ολοκληρώσει κάποτε.

Ας τον κρίνουν οι επιχειρήσεις του τουρισμού της Πάρου που πτωχεύουν παρακολουθώντας τους συναδέλφους τους της Μυκόνου και της Σαντορίνης να διασώζονται από την κρίση.   

Άλλος πρώην αρχυπουργός του Γιώργου Παπανδρέου που ακόμα και τώρα ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ υποστηρίζει ότι τα μνημόνια είναι η καλύτερη λύση για τη σωτηρία της πατρίδας, σήμερα εμφανίζεται σαν τιμητής της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Την ίδια στιγμή συγγράφει απίστευτα ψέματα που δεν γράφτηκαν ποτέ και δεν ειπώθηκαν ποτέ
από την εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» και τον εκδότη της.
Κλασική φασιστική προπαγάνδα, που δεν μας εκπλήσσει καθόλου.
Δυστυχώς γι’ αυτόν τον μοναχικό κακομοίρη, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί:

1) Η κάκιστη Έκθεση Επιθεωρητών Περιβάλλοντος η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εις βάρος της εξέλιξης του έργου, όσα χρόνια διαρκέσει, είναι γεγονός,
2) Η δήλωση της ίδιας της κατασκευάστριας εταιρείας ότι αυτή την εποχή εργάζεται ΜΟΝΟ για το «πεδίο», σκάμμα, λακκούβα ενός μελλοντικού αεροδρομίου, έχει δημοσιευτεί και είναι γεγονός,
3) Ότι αποσύρθηκαν σχεδόν όλα τα μηχανήματα τις προηγούμενες ημέρες και σταμάτησαν οι εργασίες, είναι γεγονός, γιατί όλοι οι Παριανοί που έτυχε να βρεθούν στον Κάμπο το είδαν με τα μάτια τους, μεταξύ αυτών, και εμείς.
Τώρα, τα φληναφήματα περί «χαράξεων» και «μετρήσεων» σε ένα έργο που είδη είτε δεν προχωρά, είτε καρκινοβατεί, είναι για ιθαγενείς προ του μνημονίου.

Άλλος αρχυπουργός του Γιώργου  Παπανδρέου που μαζί του ευθύνεται καίρια για την κατάρρευση ΑΛΛΑ και την παράδοση της χώρας και τον εξευτελισμό των πολιτών της, αντί να κρύψει τον δημόσιο λόγο του από ντροπή, εξακολουθεί αλαζονικά να επαίρεται για την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ που διέπραξε εναντίον των Παριανών σχετικά με το έργο του αεροδρομίου.
Ας τον κρίνουν οι Παριανές και οι Παριανοί που παρατηρούν να διαλύονται οι κόποι μίας ζωής, να χρεώνονται από τους φόρους και τα χαράτσια οι περιουσίες τους, να χάνουν τις ελπίδες τους ότι τα παιδιά τους θα ζήσουν καλά στο νησί μας.

Πρόκειται για άνθρωπο του οποίου η κατάντια θα ήταν για λύπηση, αν δεν είχε να πληρώσει λογοδοτώντας για τόσο κακό που προκάλεσε στους συμπολίτες του, στο νησί μας και στην Ελλάδα.

Κ. Ν. ΔΡΑΓΑΤΗΣ

Προς άλλους:
Υ.Γ1: Τελικά, για πέστε μας ποιος είναι Mr Λακκούβας;
Αυτός που ως αρμόδιος υπουργός την υπόγραψε ή αυτός που απλώς, ως δημοσιογράφος την κατέγραψε;

Υ.Γ2: Ακολουθούν ορισμένες φιλικές προτάσεις για να ηρεμήσετε.
Άλλωστε, θα είστε κουρασμένος τόσες ημέρες στα τέσσερα, να γλείφετε κώλους στην Εσπερία…

lexotanil
pillsviagra-246