Ο «Ελαφοβασιλιάς» | ανοιξιάτικες παραστάσεις

NewDeerKingWEB 2

O Πολιτιστικός Σύλλογος «Αρχίλοχος» θα παρουσιάσει ξανά στις 13 και 14 Απριλίου στις 20:00, το παραμύθι «Ο ελαφοβασιλιάς». Ένα έργο βασισμένο στο II Re Cervo του Κάρλο Γκότσι σε ελεύθερη διασκευή της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου.

Λίγα λόγια για το έργο:
diafimisi_entipa_mikro_teliko
Δύο μαγικά μυστικά που του εμπιστεύτηκε ο πατέρας του προστατεύουν τον καλόκαρδο και εύπιστο βασιλιά Ντεράμο από τις παγίδες που θα μπορούσαν να του στήσουν όσοι θέλουν το κακό του. Το ένα μυστικό τον βοηθάει να επιλέξει και να παντρευτεί μια κοπέλα που τον αγαπάει πραγματικά. Τι γίνεται όμως όταν το δεύτερο πέφτει στα χέρια του χειρότερου εχθρού του; Στη συναρπαστική και ξεκαρδιστική αυτή περιπέτεια κυκλοφορούν ερωτευμένα ζευγάρια, ραδιούργοι αυλικοί, μάγοι μεταμορφωμένοι σε παπαγάλους, δολοφόνοι και μπουφόνοι, ένα άγαλμα που χαμογελάει, καθώς κι ένα ελάφι μ’ ένα αστέρι στο μέτωπο.
Οι έντεκα πρωταγωνιστές της ιστορίας θα συναντηθούν τη νύχτα σε ένα δάσος όπου θα συμβούν πράγματα «που αν δεν τα δεις με τα μάτια σου, αποκλείεται να τα πιστέψεις».

Παίζουν με την σειρά εμφάνισης:

Δημήτρης Γιώργαρος
Βασίλης Σπανός
Κώστας Μητρόπουλος
Μαριάννα Λάλη
Γιώργος Πατσιώτης
Στέλλα Ιγνατιάδου
Χρήστος Θεωδορακούδης
Σοφία Καζακίδου
Μενέλαος Μαρούλης
Ραφαήλ Σκλαβούνος
Αντώνης Πρέκας
Γιάννης Τριπολιτσιώτης
Άννα Μητρογιάννη

Σκηνοθεσία Γιώργος Γεμελιαρης
Κοστούμια Πελαγία Παπαδακη Στέλιος Μαύρης
Φωτισμοί: Λένα Αγωγιάτη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελένη Πισόκα
Ειδικός Συνεργάτης: Νίκος Τσιγώνιας
Hair Stylist: Βαρβάρα Παπαδάκη