Εμπορικός Σύλλογος: Ναι στο νέο αεροδρόμιο και στο μέλλον του νησιού μας

Όχι στη μικροπολιτική και στην οπισθοδρόμηση

 epist-2-thumb-large1

 Από τον Εμπορικό Σύλλογο δημοσιοποιήθηκε ανακοίνωση που αφορά στις εργασίες που έχουν σταματήσει τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή Κάμπος που κάποτε θα κατασκευαστεί ένα νέο αεροδρόμιο. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

diafimisi_entipa_mikro_teliko«Ο Εμπορικός Σύλλογος αποφάσισε, μετά τις φήμες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες μέρες, ότι δήθεν υπάρχουν προβλήματα στο υπό εκτέλεση μεγάλο έργο της κατασκευής του νέου αεροδρόμιου Πάρου, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε 04/04/2013, ότι «στηρίζει αταλάντευτα την ολοκλήρωση του έργου που σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία θα βάλει το νησί μας σε τροχιά ανάπτυξης».Δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που έβαλαν τις υπογραφές  τους σε κάποια προσπάθεια δημιουργίας προσκομμάτων στο έργο.
Όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν αν υπάρχει  καλή πρόθεση και καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι να τα συζητήσουμε. Κανείς μας δεν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στον άλλο, αλλά και  κανείς δεν αρνείται, ότι με αυτό το έργο, η Πάρος θα μπει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και θα γίνει προσιτή σε κάθε επισκέπτη, εξασφαλίζοντας έτσι το μέλλον των κάτοικων της, σε μια αρνητική οικονομική περίοδο. Δεν πρέπει να χαθεί χρόνος! Κινδυνεύει το μέλλον του νησιού μας, το μέλλον των παιδιών μας».