Παραίτηση Αντιπαριώτη από τα αξιώματα της ΔΕΥΑΠ

474601-f3

Την παραίτησή του δημοσιοποίησε σήμερα (8|4) από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΠ κατέθεσε σήμερα ο Δ. Αντιπαριώτης. Διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και καιρό στην εταιρεία, όπως λέει ο ίδιος. Στο κείμενο αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΠ, Στέλιου Φραγκούλη.
Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

diafimisi_entipa_mikro_teliko«Αγαπητέ κ Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω γραπτά, στη διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτηση μου, από την αντιπροεδρία του ΔΣ της ΔΕΥΑ Παρου.
Κατά την δική μου αντίληψη, όταν κάποιος κατέχει δημόσιο αξίωμα σε Διοικητικό Συμβούλιο, θα πρέπει να αφουγκράζεται, να συνεργάζεται, να συνδιαλέγεται, να συναποφασίζει και να ασκεί διοίκηση με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και την επίλυση των προβλημάτων της.
Στόχος όλων μας, θα έπρεπε να ήταν αφενός ένα καλό εργασιακό περιβάλλον, όπου οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται τη Διοίκηση της εταιρείας, αισθάνονται υπερηφάνεια για την εργασία τους και αφετέρου η επιβίωση της επιχείρησης και η διασφάλιση του κοινωνικού αγαθού, όπως είναι το νερό.
Αντ’ αυτού, έχουμε μια περιρρέουσα εδώ και καιρό ένταση και κρίση μεταξύ των εργαζομένων και του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ, η διαχείριση της οποίας δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ενώ ταυτόχρονα, δε μου δόθηκε ποτέ η δυνατότητα της συνεργασίας για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου, αλλά αδυνατώ να συνεχίσω απλά, να βρίσκομαι στη θέση αυτή».

Με εκτίμηση
Δημήτρης Αντιπαριώτης