Ο ΣΥΡΙΖΑ Πάρου – Αντιπάρου για τις διεργασίες του

syriza_ekloges_logo

Από την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου – Αντιπάρου δημοσιοποιήθηκε ανακοίνωση σχετικά με την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31|03. Συγκεκριμένα…
diafimisi_entipa_mikro_teliko…η ανακοίνωση αναφέρει:  «Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/03 η Γενική Συνέλευση των μελών της Τοπικής Οργάνωσης  Πάρου-Αντιπάρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Στην συνέλευση έγινε απολογισμός της δράσης της ΤΟ στο διάστημα από την προηγούμενη, που είχε πραγματοποιηθεί το Φλεβάρη, και συζητήθηκε ο προγραμματισμός για την επόμενη, μέχρι το Συνέδριο, περίοδο και την συγκρότηση του Ενιαίου Κόμματος. Έγινε γόνιμη συζήτηση και ανταλλάχτηκαν απόψεις για την καλύτερη δραστηριοποίηση των μελών μας, την ακόμη μεγαλύτερη σύνδεση με την Κοινωνία και την παραπέρα προώθηση των απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Τοπική Κοινωνία των νησιών μας.

Συζητήθηκε επίσης το Οργανωτικό και ο καταμερισμός της Δράσης των μελών. Εκλέχτηκε Συντονιστική Γραμματεία που αποτελείται από 7 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη.
Τακτικά μέλη: Βιτζηλαίος Γιάννης του Μιχάλη, Θαλασσινός Γιάννης, Ισιγώνης Μανώλης, Καστρουνής Σωτήρης, Κολλάρος Νίκος, Σαρρής Νίκος του Μανώλη, Ταντάνης Γιώργος του Λογγίνου.                                                                    Αναπληρωματικά μέλη: Κούτλα Μίνα, Φραντζή Ανδριανή.