Τα Μωρά τα φέρνει ο πελαργός

…από το σύλλογο «Αρηίς»

pelargos_paidia
Ο Σύλλογος Γυναικών «Αρηίς» ανακοίνωσε ότι συγκρότησε θεατρική ομάδα που το τελευταίο διάστημα ετοίμασε μία παράσταση. Αυτή θα παρουσιαστεί στο κοινό του νησιού τα δύο τριήμερα στο τέλος των δύο εβδομάδων που θα ακολουθήσουν. Δηλαδή οι παραστάσεις θα δοθούν στο χώρο του συλλόγου στο «Ποτάμι» Παροικιάς στις εγκαταστάσεις του «Hard Rock Café» την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 5, 6,7 Απριλίου και τις αντίστοιχες ημέρες στις ημερομηνίες 12, 13, 14 Απριλίου. Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν 20:30.
Το έργο που θα παρουσιαστεί έχει τον τίτλο: «Τα Μωρά τα φέρνει ο πελαργός» και πρόκειται για διασκευή επάνω σε μία τσέχικη ιστορία, των γνωστών συγχρόνων Ελλήνων συγγραφέων Ρέππα και Παπαθανασίου. Λίγα λόγια για την υπόθεση:

diafimisi_entipa_mikro_teliko«Στην κατοχική Θεσσαλονίκη δυο άτεκνα ζευγάρια προσπαθούν μάταια να αποκτήσουν παιδί με την υπόκρουση των βομβαρδισμών, όταν η Παναγία αποφασίζει να στείλει βοήθεια …εξ ουρανού!»
Το έργο, πιο επίκαιρο από πότε, μεταφέρει σε μια Ελλάδα, που όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και φτάνουν στο απροχώρητο … ελπίζει τη λύση να δώσει ένας …από μηχανής Θεός.

Διανομή Ρόλων
Χριστίνα: Χαρά Ματσάγκου
Μίμης: Γιώργος Σταθόπουλος
Βαγγέλης: Γιάννης Σπιγγόπουλος
Λέλα: Μαρία Καλλέργη
Ιακώβ: Μάνος Σταθόπουλος
Βικτωρία: Γεωργία Παπακώστα
Πατριώτης: Χρήστος Παντελαίος

Συντελεστές
Συγγραφείς: Θαν. Παπαθανασίου , Μιχ. Ρέππας
Σκηνοθεσία :Χαρά Ματσάγκου
Σκηνικά & κατασκευή σκηνικών: Πάνος Κεμπάμπης

Επιμέλεια κουστουμιών: Βάσω Παπαιωάννου
Κατασκευή κουστουμιών : Αθηνά Σπιγγοπούλου