ΕΚΤΑΚΤΟ | Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Πάρου για έντονα καιρικά φαινόμενα

kima_kakokairia
Από το Λιμεναρχείο Πάρου εκδόθηκε έκτακτη ανακοίνωση με προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους Πάρου και Αντιπάρου για έκτακτα – έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να απασχολήσουν την περιοχή μας το επόμενο 24ωρο. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:
  diafimisi_entipa_mikro_teliko1. Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας,  βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν από τις βραδινές ώρες σήμερα  Πέμπτη (21-03-2013) στις βόρειες Κυκλάδες.
2.
Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν σήμερα  Πέμπτη (21-03-2013), οι οποίοι θα φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ και από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 8 με 9 και τοπικά 10 μποφόρ.
3. Βελτίωση του καιρού και εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (22-03-2013).
4. Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τη λήψη κάθε ενδεδειγμένου και πρόσφορου μέτρου ασφαλούς αγκυροβολίας – πρόσδεσης όλων ανεξαιρέτως των σκαφών (αλιευτικών, αναψυχής, εμπορικών, ταχυπλόων, τουριστικών κ.λπ), που βρίσκονται στους λιμένες της Πάρου και της Αντιπάρου, ενώ, επίσης, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται να μην μεταβαίνουν, ασκόπως, στις λιμενικές εγκαταστάσεις και τους παραλιακούς, γενικά, χώρους.
5. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας και στο Λιμενικό Σταθμό Αντιπάρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2284021240 και 2284061485, αντίστοιχα).