Διαμαρτυρίες για τον ΑΟΠ

sima_aop

Ρεπορτάζ από την εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» της 2|3|13

Η εφηµεριδα µας παρέλαβε επιστολή διαµαρτυρίας από δύο φιλάθλους – όπως υπογράφουν – του ΑΟΠ. Βεβαίως, πρόκειται για πολύ γνωστά πρόσωπα της αθλητικής κοινότητας και όχι µόνο. Σύµφωνα µε παράλληλες πληροφορίες, υπάρχει θέµα που βάζουν και άλλοι φίλαθλοι µε τις εξελίξεις όσο αφορά την οµάδα ποδοσφαίρου και την πορεία της, αλλά και γενικότερα, τη συµπεριφορά συγκεκριµένων…
diafimisi_entipa_mikro_teliko…παραγόντων τόσο ως προς παίκτες, όσο και ως προς τον τρόπο που ασκούν τα καθήκοντα τους.

Εµείς δεν είµαστε σε θέση ακόµα να γνωρίζουµε λεπτοµέρειες, ούτε για το ποιος έχει δίκαιο, ούτε ποιος έχει άδικο. Ευχαρίστως, θα δηµοσιεύσουµε οποιαδήποτε άλλη γνώµη επί του θέµατος. Επίσης έχουµε να προσθέσουµε ότι εκείνοι που ασκούν κριτική (πλέον των επιστολογράφων) δεν αµφισβητούν τη δραστηριότητα άλλων παραγόντων, όπως του Δ. Σιφανίου, ακόµα και την ηπιότητα στον χαρακτήρα του νυν προέδρου του ΑΟΠ.

Η επιστολή

«Αγαπητοί κύριοι της διοίκησης του ΑΟ Πάρου πήρατε µια οµάδα που τα τελευταία χρόνια είχε να δείξει µια δυναµική που είχε θετικό αντίκτυπο, στους παίκτες, στην παριανή κοινωνία και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ. Παίκτες που έπαιζαν µε πάθος για την οµάδα, παίκτες που µε τις αντιθέσεις τους, αλλά και µε την σωστή διαχείριση από µεριά της διοίκησης, ήταν ενωµένοι και έφερναν θετικά αποτελέσµατα.

Τα τελευταία 2 χρόνια µε την είσοδο νέον ατόµων στην διοίκηση διαπιστώνουµε ότι η οµάδα πάει από το κακό στο χειρότερο. Διώξατε παίκτες βασικούς και άλλους δεν µπορέσατε να τους κρατήσετε, χωρίς να µπορείτε να τους αντικαταστήσετε, καµαρώνετε και προβάλλεστε, θαρρείς και έχετε κάνει κατόρθωµα, ότι η οµάδα παίζει µε πιτσιρικάδες (µπέµπηδες). Άτοµα της διοίκησης κάνουν της αλλαγές για το ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Κάνετε συνέχεια λάθη µε την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων µε αποτέλεσµα να έχουν την οµάδα µας στο στόχαστρο. Ξεκινήσατε µε γεµάτες κερκίδες και της αδειάσατε, οι λιγοστοί φίλαθλοι παρακολουθούν τα παιχνίδια από τον δρόµο.

Παράγοντας της διοίκησης που µπήκε ως επιλαχών, αφού έχει κάνει τον «µάνατζερ» σε άλλες οµάδες του νησιού, (µε αποτυχία) κάνει ότι είναι δυνατόν να διαλύσει την οµάδα µε την συµπεριφορά του.

Ο ΑΟ. ΠΑΡΟΥ είναι ποδοσφαιρική οµάδα και έτσι την ξέρουν οι Παριανοί, µε την προσθήκη τον τµηµάτων βόλεϊ και µπάσκετ έχει καλύψει της ανάγκες της νεολαίας για άθληση, η προσθήκη άλλων αθληµάτων που ειδή η δράση τους καλύπτετε από άλλους συλλόγους µε επιτυχία, µας είναι αδιανόητη, γιατί εκτός του οικονοµικού προβλήµατος που δηµιουργεί, προσθέτει επί πλέον συγκρούσεις µεταξύ της τοπικής κοινωνίας.

 Χάρης Γιουρτζίδης, Γ. Παντελαίος
ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟ. ΠΑΡΟΥ»