Μάρτης γεμάτος δράσεις για το σύλλογο γυναικών Νάουσας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την ετήσια τακτική Γενική του Συνέλευση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 στην Αίθουσα του Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα. Παρουσία μεγάλου αριθμού μελών και φίλων, η πρόεδρος Ελευθερία Μπαρμπαρήγου έκανε μια μικρή αναδρομή σχετικά με τις δράσεις του συλλόγου, η γραμματέας Ζαμπία Κωβαίου και η ταμίας Μαργαρίτα Σπύρου παρουσίασαν τον απολογισμό δραστηριοτήτων και τον οικονομικό απολογισμό αντίστοιχα, ενώ το μέλος του Δ.Σ. Ανθούλα Θεοδωράκου έδωσε μια εικόνα…
diafimisi_entipa_mikro_teliko…των επερχόμενων εκδηλώσεων -δραστηριοτήτων που έχει προγραμματίσει ο σύλλογος. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα μικρό γλέντι με τη βοήθεια των κ.κ. Γαρυφαλλιάς Γαβαλά, Γιάννη Κατσαρού, Μένεγου Μαύρη και Γιώργου Στέλλα, κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους.

Επιπλέον, εκδήλωση με αφορμή την «Ημέρα της Γυναίκας» διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα «Νηρέας» στη Νάουσα Πάρου. Μετά την ομιλία της αντιπροέδρου Μαρίας Τριπολιτσιώτου – Τσουνάκη, σχετικά με την ημέρα, παρουσιάστηκε στο πολυπληθές κοινό, από μέλη και φίλους του συλλόγου, η παράσταση: «Η ΣΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟΣ» του Γιάννη Ρίτσου, σε σκηνοθεσία Μοσχούλας Κοντοσταύλου – Δήμητρας Σοφιανού, με τους: Μοσχούλα Κοντοσταύλου – Βασίλη Ποταμιάνο. Το κοινό έφυγε ενθουσιασμένο με το έργο, τις ερμηνείες, αλλά και την ιδέα του συλλόγου για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ενώ μετά όλοι μαζί, συντελεστές της παράστασης, κοινό και φίλοι που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, συνέχισαν τη βραδιά, διασκεδάζοντας σε εστιατόριο της Νάουσας με ζωντανή μουσική.

Τέλος, με αποκριάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκε πριν το τέλος των αποκριών από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου, απογευματινός περίπατος στο Δρυό. Μεγάλος αριθμός μελών ακολούθησε, περπάτησε στο Δρυό, ήπιε τον καφέ του και διασκέδασε.