Η Χρυσή Αυγή Πάρου για ανακοινώσεις Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας

119229-c848a9a6c148fc7d568662fe7401ba33

Με αφορμή ανακοινώσεις της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Πάρου,  η οργάνωση της Χρυσής Αυγής Πάρου δημοσιοποίησε ανακοίνωση. Παραθέτουμε το σχετικό κείμενο:

«Με θλίψη διαπιστώνουμε το «αμετανόητον» ορισμένων που διασύρουν το πανέμορφο νησί μας, μιλώντας γιαυτό «σαν να τους ανήκει». Ανακοινώνουν από κάθε είδους μέσο «πως δεν θέλουν στο νησί τους Έλληνες Εθνικιστές»… Το μόνο που τους απομένει, εκτός από το να φωτογραφίζουν τους επιβάτες του πλοίου στο λιμάνι, να ζητούν και «πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων»…!!!
14 ημέρες μετά την κοπή της πίτας της Τ.Ο. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Πάρου, κάποιοι εξακολουθούν να συζητάνε γιαυτό. Αυτό δείχνει πως σε κάποιους η πίτα μας «έπεσε βαριά»…
Περαστικά «συντρόφια»…
Σε ότι μας αφορά, δεν θα επανέλθουμε, ούτε στα επεισόδια, ούτε στις αντισυνταγματικές αντισυγκεντρώσεις, πόσο μάλλον να αξιώσουμε ως συνομιλητές μας «κοινούς αλήτες του ποινικού δικαίου» που με ύβρεις αναφέρονται καθημερινά στο Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της.
Εκτός αν στις φασιστικές λογικές τους οι Έλληνες Εθνικιστές στερούνται δικαιωμάτων. Η πάγια θέση μας είναι να πάψουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, που υποκινεί ο Σύριζα και προσφάτως και το ΚΚΕ, που καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου.

 Η Αριστερά, που άλλοτε συγκυβερνά και άλλοτε λειτουργεί ως το «μακρύ χέρι του συστήματος», αποπροσανατολίζει με αυτό το τρόπο την κοινή γνώμη από τις εγκληματικές και εθνοκτόνες αποφάσεις της κυβέρνησης και τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό με μία δήθεν «διαμάχη των άκρων», η οποία δεν υφίσταται. Η Χρυσή Αυγή είναι δύναμη πολιτικής ευθύνης, η μόνη ικανή να επαναφέρει την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια στη χώρα. Ο Εθνικισμός δεν είναι κίνημα αντιδραστικό, δεν είναι ένα κίνημα πλουσίων. Ο Εθνικισμός είναι κίνημα κατ΄ εξοχήν λαϊκό. Και στον λαό απευθυνόμαστε.

Και απειλές επιπέδου «Άρα μέχρι την επόμενη προσπάθεια απόβασης «περιφερόμενων φουσκωτών», θα ζούμε ειρηνικά στο όμορφο νησί μας…» δείχνει ποιοι είναι «οι φασίστες» και ποιοι θέλουν τα επεισόδια. Εξάλλου, είναι γνωστή η συνεργασία της Αριστεράς με τους επαγγελματίες μπαχαλάκηδες – τρομοκράτες. «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε λοιπόν για σκοινί…

Ο λαός της Πάρου και κρίση έχει και δεν πτοείται από «αλήτικους και εκ του ασφαλούς τραμπουκισμούς» αλητήριων και μπαχαλάκηδων.
Ήδη, έχει πάρει τις αποφάσεις του, και ήδη έχει ζητήσει να δημιουργηθεί Τ.Ο. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Πάρο. Και αυτή η Τοπική Οργάνωση θα δημιουργηθεί, και θα έχει γραφεία στο νησί και εκπροσώπους, γιατί είναι νόμιμο δικαίωμα των κατοίκων της Πάρου, Συνταγματικά κατοχυρωμένο…
Όσοι διαφωνούν με το Σύνταγμα και τα δικαιώματα των Ελλήνων, πρώτα ας το δηλώσουν και μετά ας το πάρουν απόφαση…
Όσοι επιζητούν την αναταραχή, προβάλλοντας τις φασιστικές τους ή άλλες παθοψυχολογικές ονειρώξεις τους, ως «αγώνα του λαού» καλά θα κάνουν de facto να το συνειδητοποιήσουν…»