Το Νότιο Αιγαίο στην ITB Γερμάνιας

2013.3.11 ITB

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ) «με χαμόγελα αισιοδοξίας έληξε εχτές Κυριακή (10|3) , η μεγάλη διεθνής τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο. Οι τουριστικοί φορείς και παράγοντες των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου παρατήρησαν μια ιδιαίτερη αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του γερμανικού κοινού για τα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων…
diafimisi_entipa_mikro_telikoΗ ΠΝΑΙ συμμετέχοντας ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ,  προσέφερε την ευκαιρία στα νησιά της Πάτμου, της Αστυπάλαιας, της Πάρου, της Νάξου, της Σαντορίνης, της Μήλου, της Μυκόνου και της Φολεγάνδρου να προβάλλουν με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο το μοναδικό τουριστικό τους προϊόν. Να τονιστεί ότι τα νησιά της Ρόδου και της Κω συμμετείχαν στην έκθεση σε δικό τους χώρο.
Τα περίπτερα της ΠΝΑΙ επισκέφθηκαν γερμανικά ΜΜΕ, όπως το RTL, το SAT 1, το TV Berlin, το Radio Berlin Branderburg καθώς και η ΕΡΤ και έγινε ιδιαίτερη μνεία στη μοναδικότητα του νησιωτικού συμπλέγματος του Νοτίου Αιγαίου και στην εξαιρετική ευκαιρία που προσφέρεται στους ξένους επισκέπτες, το island hopping».
(Στη φωτογραφία δεξιά, ο εκπρόσωπος της τουριστικής επιτροπής Δήμου Πάρου και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δήμου Πάρου «Πάρος ΑΞΙΑ» κ. Γ. Μπαφίτης)