Η Λίμνη των Κύκνων στη Νάουσα

limni_twn_kiknwn_etoimo_1α

Μια συλλογική δουλειά με πρωτεργάτη την καθηγήτρια Σοφία Αγγελοπούλου, οδήγησε στην φετινή παράσταση  «Λίμνη των Κύκνων» τη Θεατρική Ομάδα Νάουσας – Παιδική Σκηνή του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος Νάουσας Πάρου. Το έργο βασίστηκε στην ομώνυμη παράσταση μπαλέτου σε μουσική του μεγάλου Ρώσου συνθέτη Πιότρ Ιλίτσς Τσαϊκόφσκι και στη συνέχεια συνδύασε την θεατρική δράση με…
diafimisi_entipa_mikro_teliko…τον κλασικό χορό.

Η σχολή μπαλέτου Νάουσας της Κ. Τζούμπα με τις εξαίρετες χορογραφίες της έδωσε στην παράσταση  το ύφος  που χρειαζόταν για να αποδοθεί το νόημα του κειμένου. Οι αισθηματικές περιπέτειες ενός νέου πρίγκιπα και μιας όμορφης κοπέλας, την οποία ένας κακόβουλος μάγος μεταμορφώνει σε λευκό κύκνο ήταν η βάση της θεατρικής δράσης. Με την παραγωγή της «Λίμνης των κύκνων» δόθηκε η ευκαιρία σε 25 εφήβους και παιδιά της Πάρου να έρθουν πιο κοντά στο θέατρο χάρη στην αξιέπαινη προσπάθεια όλων αυτών που στηρίζουν τέτοιες εκδηλώσεις στο νησί μας.
limni_twn_kiknwn_etoimo_ 2α_
limni_twn_kiknwn_etoimo_ 3
limni_twn_kiknwn_etoimo_ 7
limni_twn_kiknwn_etoimo_2

Οι συντελεστές της παράστασης ήταν: στην σκηνοθεσία η Σοφία Αγγελοπούλου, στα σκηνικά η Μαρία Μέξη, στην επιλογή μουσικής η Φένια Θεοφίλου, στο μακιγιάζ η Ευαγγελία Βιτζηλαίου, στις χορογραφίες η Κική Τζούμπα και στους φωτισμούς ο Λευτέρης Μενέγος. Οι μικροί ηθοποιοί είναι οι: Κλέϊντι Τσενάϊ, Αντυ Ζέγκου, Αντωνία Ταβανίδου, Διαμαντούλα Γιώργα, Παντελής  Κορτιάνος, Ύλβι  Ζυμπέρι, Ελένη Νικολοπούλου ,Ντένις  Μπιμπάι, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Αντριάν Φράκουλα,Σταυρούλα Τριπολιτσώτη, Κωστάντζα Ρούσσου, Πάουλα Μπιμπάι, Κατερίνα Σαμαλτάνη, Γεωργία Λέκκα, Σίσσυ Ταβανίδου ,Σολωμία Αρσενίτς, Φερνάντο Σούτι, Νόρα Βολφ , Κάτια Βολφ,  Άννα Θαλασσοχωρίτη, Ιωάννα Καρατζούνη, Δώρα Καρποδίνη,Ελένη Ξανθοπούλου, Εμμανουέλα Ξανθοπούλου.

limni_twn_kiknwn_etoimo_3α
limni_twn_kiknwn_etoimo_4