Πίτα με νόημα του κυβερνητικού κόμματος

Παρουσία Γ. Βρούτση

broutsis_bouli_2

Η εκδήλωση πρωτοχρονιάς της ΝΔ
Ρεπορτάζ από την εφημερίδα Τα Νέα Πάρου της 23|02|13

Με κυριους οµιλητές τον Υπουργό Εργασίας και βουλευτή Κυκλάδων Γ. Βρούτση και τον υποδιοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Περικλή Αλεβίζο πραγµατοποιήθηκε την προηγούµενη εβδοµάδα η εκδήλωση κοπής πίτας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Πάρου – Αντιπάρου.

Το περιεχόμενο…

diafimisi_entipa_mikro_telikoΣύµφωνα µε ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης: «…στην οµιλία του ο υπουργός έκανε κύρια αναφορά στο νοµοσχέδιο που κατατίθεται αυτήν την εβδοµάδα. Μιλώντας πάντα σταράτα για το παρελθόν το παρόν και το µέλλον, µίλησε για τις πλαστές συντάξεις, για την αδήλωτη εργασία, για την ελπίδα που όλοι περιµένουµε µε τις επιδοτήσεις, για ανέργους, που – όπως δήλωσε – είναι η µεγαλύτερη πληγή σήµερα». Τέλος, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει για την οµιλία Γ. Βρούτση: «Η µεγάλη είδηση είναι ότι επανέρχεται ο κοινωνικός τουρισµός».

Ο υποδιοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Π. Αλεβίζος ανέφερε ότι άµεσα έρχεται µόνιµος γιατρός µε ειδικότητα «γενικής ιατρικής», ενώ από 1/3/2013 έως, ότου εξασφαλιστεί µόνιµος παιδίατρος, θα έχουµε παιδιάτρους που θα εναλλάσσονται κάθε 15 ηµέρες µε απόσπαση από νοσοκοµεία του Πειραιά. (Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Αλεβίζος είχε σε άλλο χώρο άτυπη συνάντηση µε τον εκπρόσωπο του Συντονιστικού φορέων Πάρου, Κ. Αργουζή).

Επιγραµµατικά µίλησε η πολιτευτής Κυκλάδων του κόµµατος Κ. Μονογιού, η οποία είχε στηρίξει µε την παρουσία της την προσπάθεια διαµαρτυρίας των Παριανών και Αντιπαριανών στο υπουργείο υγείας στις 11|2. Μίλησε επίσης για την πρωτοβουλία της στον θρησκευτικό τουρισµό από χώρες της Νότιας Αµερικής µε προορισµό τα νησιά των Κυκλάδων, µε την βοήθεια του Σεβασµιότατου Δεσπότη της Νότιας Αµερικής Αθηναγόρα.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Φ. Φορτώµας που παρευρέθηκε, αναφέρθηκε στα προβλήµατα νεολαίας και τουρισµού. Τέλος, σύµφωνα µε την ανακοίνωση της ΝΔ: «Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Αντιπαριώτη Κοσµά Μαρινάτου».