Για το αεροπλάνο υγείας Πάρου…

aerplano_asthenoforo_sx-bpm

Οι υπεύθυνοι,έγιναν διαδηλωτές

Τώρα ο κ. Βλαχογιάννης ο κ. Ραγκούσης και η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ανακάλυψαν ξανά τον πιλότο του αεροπλάνου υγείας Ευριπίδη Ακάλεστο

Ρεπορτάζ από την εφημερίδα Τα Νέα πάρου – Αντιπάρου της 23|02|13

Η παρΑταξη των Χρ. Βλαχογιάννη και Γ. Ραγκούση που λοιδόρησε όσο κανέναν άλλο στις δηµοτικές εκλογές του 2010 τον δηµοτικό σύµβουλο της παράταξης «Πάρος ΑΞΙΑ» και πιλότο του αεροπλάνου υγείας της Πάρου Ευ. Ακάλεστο, τον άνθρωπο που είχε την ιδέα για το αεροπλάνο της Πάρου, τον άνθρωπο που έκανε έρευνα αγοράς για να βρει το αεροπλάνο, τον άνθρωπο που έφερε από την Αµερική το αεροπλάνο, τώρα, εκµεταλλεύεται τη δηµοσιότητα που προκάλεσε η φετινή προσπάθεια του «Συντονιστικού» φορέων Πάρου για να αποκοµίσει πολιτικά οφέλη.
Θυμίζουμε ότι το 2010…diafimisi_entipa_mikro_telikoο Ευ. Ακάλεστος είχε επιλέξει να πολιτευτεί ως υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος µε την παράταξη «Πάρος ΑΞΙΑ» µε επικεφαλής υποψήφια δήµαρχο την Γρ. Πρωτολάτη. Με αφορµή αυτή την επιλογή του, ο Χρ. Βλαχογιάννης και η παράταξη του «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» είχαν εξαπολύσει µία άνευ προηγουµένου προπαγάνδα εις βάρος του. Αυτή η καµπάνια έφτασε να καταλήξει σε σκηνοθεσία προβοκάτσιας – γκεµπελικού τύπου – δήθεν επεισοδίου, το οποίο στήθηκε για να αµαυρωθεί το κύρος του Ευ. Ακάλεστου επειδή είχε «τολµήσει» να µην προτιµήσει να πολιτευτεί µε το συνδυασµό Βλαχογιάννη, τον οποίο υποστήριζε ενθέρµως και ο τότε υπουργός Γ. Ραγκούσης. .

Ο πεθερός του Γιάννη Ραγκούση και νυν δηµοτικός σύµβουλος της δηµοτικής αρχής και τότε υποψήφιος του συνδυασµού Παντελής Ρούσσος, έλεγε δηµόσια ότι δήθεν ο Ευ. Ακάλεστος µοίραζε υβριστικά έντυπα εναντίον του Γ. Ραγκούση µέσα από το Κέντρο Υγείας Πάρου κατά την προεκλογική περίοδο. Το γεγονός βέβαια ουδέποτε αποδείχτηκε γιατί ουδέποτε έγινε, ενώ ο Π. Ρούσσος για µία τόσο «σοβαρή» υπόθεση που έλεγε ότι έχουν στα «χέρια τους» και την οποία κατήγγειλαν, ουδέποτε κατάθεσε µήνυση, ούτε αυτός, ούτε και κανένας άλλος.

Τώρα, δύο µόλις χρόνια µετά τις δηµοτικές εκλογές, µε αφορµή τη θετική δηµοσιότητα που έχει αποκτήσει ο αγώνας του «Συντονιστικού» φορέων υπέρ του δίκαιου αιτήµατος για την αποκατάσταση των προβληµάτων στο Κέντρο Υγείας (µέρος του οποίου είναι και η απρόσκοπτη λειτουργία του αεροπλάνου υγείας), ο Χρ. Βλαχογιάννης και η παράταξη του βγαίνουν στις κάµερες αξιοποιώντας και τον Ευ. Ακάλεστο δήθεν «κοπτόµενοι» για τη λειτουργία του αεροπλάνου.

Διαβάστε τι έγραψαν σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασµού «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στις 20|2, την ηµέρα που παίχτηκε το ρεπορτάζ στο ALPHA: «Δείτε το βίντεο µε το δεύτερο µέρος του ρεπορτάζ για την Υγεία στη Πάρο – και συγκεκριµένα το Υγειονοµικό Αεροσκάφος – από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθµού «Alpha».

ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ» ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΙΑΝΩΝ.

Η παράταξή µας «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον», ο επικεφαλής – δήµαρχός µας κ. Βλαχογιάννης και ο εµπνευστής της συγκεκριµένης προσπάθειας κ. Ραγκούσης αισθανόµαστε απόλυτα δικαιωµένοι (για την πολιτική µας επιλογή) από τις υπηρεσίες και την προσφορά του ΒΕΛΕΝΤΖΕΙΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ».

Και εμείς ρωτάμε, αλήθεια:

α) Γιατί όσο ο Γ. Ραγκούσης ήταν υπουργός, δεν φρόντισε να κατοχυρώσει την απρόσκοπτη λειτουργία του αεροπλάνου υγείας; Μήπως γιατί πια δεν το είχε ανάγκη για να εκλέγεται δήµαρχος;
β) Η δηµοτική αρχή του συνδυασµού «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ» Βλαχογιάννη – Ραγκούση γιατί τα αιτήµατα που στέργει να βάλει τώρα (την εποχή διακυβέρνησης από τη ΝΔ και τον Σαµαρά) για τις δυσλειτουργίες του αεροπλάνου υγείας της Πάρου, δεν τα έβαζε καθόλου την εποχή διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ µε πρώτο υπουργό τον Γ. Ραγκούση;