Ανακοίνωση της παράταξης μειοψηφίας για τη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής και τις αντιδράσεις στην Πάρο

logo_laiki_syspirosi_parou

Μιάμιση ώρα πριν από την αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους, η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» (Κ. Ροκονίδας)  της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου που στηρίζει το ΚΚΕ, δημοσιοποίησε τη θέση της σχετικά με την δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής στην Πάρο και τις αντιδράσεις από την Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Πάρου.
Ακόμα αναζητούμε τη θέση του συνδυασμού «Πάρος ΑΞΙΑ» για τα γεγονότα, του συνδυασμού της δημοτικής αρχής «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο. Προφανώς, οι απόψεις τους θα κατατεθούν κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πάρου που είχε προκαθοριστεί για σήμερα (28|2) στις 6 το απόγευμα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»:
diafimisi_entipa_mikro_teliko«Οι αίθουσες που είναι ιδιοκτησία του παριανού λαού παρέμειναν «καθαρές» και κανείς δεν έδωσε τη δυνατότητα να τις «μαγαρίσουν» οι πολιτικοί απόγονοι του Ες, του Γκαίμπελς και του Χίτλερ. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νεολαίοι κατανοούν ότι στα προβλήματα τους ο νεοναζισμός ,τα τάγματα εφόδου και το μίσος της «Χρυσής Αυγής» απέναντι στο οργανωμένο κίνημα, δεν μπορούν να είναι η λύση. Απλά, γιατί τα φασιστοειδή αποτελούν γέννημα του ίδιου του συστήματος που λεκτικά καταφέρονται, είναι το μακρύ του χέρι για την «βρώμικη» δουλειά.

Η απάντηση στην προσπάθεια κάποιων να διεμβολίσουν τις λαϊκές οικογένειες του νησιού μας, στο όνομα της κατάστασης που βιώνουν, σαν αποτέλεσμα της καπιταλιστικής κρίσης, πρέπει να είναι καταπέλτης.

ΚΑΜΙΑ υποχώρηση, ΚΑΝΕΝΑΣ δισταγμός, ΚΑΜΙΑ έκπτωση αρχών, στο όνομα δήθεν της Συνταγματικής «νομιμότητας».
ΚΑΜΙΑ μετάθεση ευθυνών δεν χωράει τούτη την ώρα.
Ο Φασισμός δεν έρχεται απ’ το μέλλον…
είναι εδώ, …και… δεν θα πεθάνει μόνος, τσακίστε τον!

Δώστε τη δική σας απάντηση στη παρουσία του φασιστικού μορφώματος στην Πάρο. Δώστε το παρόν  στη σημερινή συγκέντρωση στις18.00 στην πλατεία της Μαντώς».