Η εκδήλωση πίτας των Παναθηναϊκών Πάρου – Αντιπάρου

pao_pita_3

Με πλήθος κόσμου και δυναμική παρουσία των μελών και φίλων μας, πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη πράσινη γιορτή για το Σύνδεσμό Φίλαθλων Παναθηναϊκών Πάρου – Αντιπάρου. Πρόκειται για την παναθηναική βραδιά η οποία διοργανώνεται στο νέο μεγάλο και καταπράσινο χώρο του Συνδέσμου. Η εκδήλωση άρχισε με την ομιλία του Προέδρου Κ. Πατέλη ο οποίος ευχαρίστησε…
diafimisi_entipa_mikro_teliko…τους φίλους που παρευρέθηκαν και ανέφερε συνοπτικά τις κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο   επίσημος καλεσμένος, παλαίμαχος άσσος του Τριφυλιού και νυν προπονητής των Ακαδημιών της ομάδας Κ. Φρατζέσκος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα παιδιά του Συνδέσμου για την τιμητική πρόσκληση, τόνισε τη σημασία που έχει ο αθλητισμός ειδικά στη νεολαία και στο τέλος πρότεινε καταχειροκροτούμενος τη διοργάνωση αθλητικού τουρνουά στο νησί με τη συμμετοχή ομάδων του νησιού, ευρωπαϊκών συλλόγων και φυσικά του Παναθηναικού. Χαιρετισμό απεύθυνε εκπρόσωπος του Δήμου Πάρου. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη βράβευση του Κώστα Φρατζέσκου. Ο πρόεδρος Κ. Πατέλης τού απένειμε τιμητική πλακέτα, ενώ ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μ. Μαλατέστας του πρόσφερε εκ μέρους των Παναθηναϊκών μία εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Η πράσινη γιορτή ολοκληρώθηκε με την ευλογία και  κοπή της πρωτοχρονιάτικης αγιοβασιλόπιτας και με την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν  δημοτικοί παράγοντες από την Πάρο και την Αντίπαρο. Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ενίσχυσαν το έργο του αυτή τη δύσκολη εποχή για όλους, τα μέλη του, τους μικρούς φίλους αλλά και τα παιδιά από την Αντίπαρο που έδωσαν δυναμικό παρών. Ειδική μνεία κάνουν στα παιδιά από τη Νάξο που ταξίδεψαν και ήρθαν για το σκοπό αυτό. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της πράσινης βραδιάς.