Τώρα ο κ. Βλαχογιάννης ο κ. Ραγκούσης και η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ» ανακάλυψαν ξανά το αεροπλάνο υγείας και τον πιλότο του Ευριπίδη Ακάλεστο

 

Οι υπεύθυνοι για την μη κατοχύρωση του αεροπλάνου,
έγιναν τιμητές της διαμαρτυρίας για τα προβλήματα στη λειτουργία του

 

250px-Gymnastics-training-08038

Από παιδική ηλικία οι κ.κ Βλαχογιάννης – Γ. Ραγκούσης αρέσκονταν στο άθλημα της κυβίστησης

Η παράταξη που λοιδόρησε όσο κανέναν άλλο στις δημοτικές εκλογές του 2010, τον πιλότο του αεροπλάνου υγείας της Πάρου, τον άνθρωπο που είχε την ιδέα για το αεροπλάνο της Πάρου, τον άνθρωπο που έκανε έρευνα αγοράς για να βρει το αεροπλάνο, τον άνθρωπο που έφερε από την Αμερική το αεροπλάνο, τώρα, εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα που προκάλεσε η φετινή προσπάθεια του «Συντονιστικού» φορέων Πάρου για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

Θυμίζουμε ότι το 2010…
diafimisi_entipa_mikro_telikoο Ευ. Ακάλεστος είχε επιλέξει να πολιτευτεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πάρος ΑΞΙΑ» με επικεφαλής υποψήφια δήμαρχο την Γρ. Πρωτολάτη. Με αφορμή αυτή την επιλογή του, ο κ. Βλαχογιάννης και η παράταξη του «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ» είχαν εξαπολύσει μία άνευ προηγουμένου προπαγάνδα εις βάρος του. Αυτή η καμπάνια έφτασε να καταλήξει σε σκηνοθεσία προβοκατόρικου – γκεμπελικού τύπου δήθεν επεισοδίου, το οποίο στήθηκε για να αμαυρωθεί το κύρος του Ευ. Ακάλεστου επειδή είχε «τολμήσει» να μην προτιμήσει να πολιτευτεί με το συνδυασμό Βλαχογιάννη, τον οποίο υποστήριζε ενθέρμως και ο τότε υπουργός Γ. Ραγκούσης.  .
Ο πεθερός του Γιάννη Ραγκούση και νυν δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής αρχής και τότε υποψήφιος του συνδυασμού Παντελής Ρούσσος, έλεγε δημόσια ότι δήθεν ο Ευ. Ακάλεστος μοίραζε υβριστικά έντυπα εναντίον του Γ. Ραγκούση μέσα από το Κέντρο Υγείας Πάρου κατά την προεκλογική περίοδο.
Το γεγονός βέβαια ουδέποτε αποδείχτηκε γιατί ουδέποτε δεν έγινε, ενώ ο Π. Ρούσσος για μία τόσο «σοβαρή» υπόθεση που έλεγε ότι έχουν στα «χέρια τους» και την οποία κατήγγειλαν, ουδέποτε κατάθεσε μήνυση, ούτε αυτός, ούτε και κανένας άλλος.

Τώρα, δύο μόλις χρόνια μετά τις δημοτικές εκλογές, με αφορμή τη θετική δημοσιότητα που έχει αποκτήσει ο αγώνας του «Συντονιστικού» φορέων υπέρ του δίκαιου αιτήματος για την αποκατάσταση των προβλημάτων στο Κέντρο Υγείας (μέρος του οποίου είναι και η απρόσκοπτη λειτουργία του αεροπλάνου υγείας), ο κ. Βλαχογιάννης και η παράταξη του βγαίνουν στις κάμερες αξιοποιώντας και τον Ευ. Ακάλεστο δήθεν «κοπτόμενοι» για τη λειτουργία του αεροπλάνου.

Διαβάστε τι έγραψαν και σε σχετική ανακοίνωση την ημέρα που παίχτηκε το ρεπορτάζ στο ALPHA:

anakoinwsi_aeroplano_200213

 

 

 

 

 
——————————————————————————————-

Αλήθεια:
α) Γιατί όσο ο Γ. Ραγκούσης ήταν υπουργός, δεν φρόντισε να κατοχυρώσει την απρόσκοπτη λειτουργία του αεροπλάνου υγείας; Μήπως γιατί πια δεν το είχε ανάγκη για να εκλέγεται δήμαρχος;
β) Γιατί τα αιτήματα που στέργει να βάλει για τις δυσλειτουργίες του αεροπλάνου υγείας της Πάρου η δημοτική αρχή της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ» Βλαχογιάννη – Ραγκούση, τώρα,  την εποχή διακυβέρνησης από τη ΝΔ και τον Σαμαρά, δεν τα έβαζε καθόλου την εποχή διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ με πρώτο υπουργό τον Γ. Ραγκούση;