Το β’ μέρος του ρεπορτάζ του ALPHA και τα «παρατράγουδα» από το α’ μέρος

 

Διαβάστε τα «παρατράγουδα»:
Το βίντεο που είδατε είναι το β’ μέρος από το ρεπορτάζ που έκανε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA με θεματικό περιεχόμενο αυτή τη φορά το αεροπλάνο υγείας Πάρου. Αυτό το μέρος παίχτηκε στις ειδήσεις των 7 μ.μ. του τηλεοπτικού σταθμού στις 20|02.
Ωστόσο, για το πρώτο μέρος διακινήθηκε η πληροφορία ότι εξετάζεται από αρμόδιους το ενδεχόμενο διοικητικού ελέγχου για τα όσα είπε η νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Πάρου, αλλά και για το ότι – υποτίθεται – ότι άνοιξε το φαρμακείο της μονάδας για να δείξει τις ελλείψεις από φάρμακα. Το Συντονιστικό φορέων Πάρου – Αντιπάρου έχει ενημερωθεί για το θέμα και προετοιμάζει «σκληρή αντεπίθεση» στην περίπτωση που κάποιος αρμόδιος, αντί να εργαστεί για την επίλυση των προβλημάτων του Κέντρου Υγείας, ασχοληθεί αυτή την εποχή με διώξεις Παριανών πολιτών που περιγράφουν την αλήθεια για τα προβλήματα του τόπου τους.
Η διακίνηση της πληροφορίας προκάλεσε και έγγραφες αντιδράσεις στην Πάρο και μάλιστα η οργάνωση του ΚΚΕ δημοσιοποίησε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Απευθύνουμε το ερώτημα προς τη συγκυβέρνηση Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και προς κάθε αρμόδιο να απαντήσει.
Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι κάποιοι καρεκλοκένταυροι, εκεί πάνω στην Αθήνα, στηριζόμενοι στο νόμο περί δημοσίων υπαλλήλων, σκέφτονται να καλέσουν σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.) νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Πάρου γιατί, σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA για τα χάλια της υγείας, απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου και αποτύπωσε την σκληρή πραγματικότητα; Δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας κάποιων. Έχουν διαρρεύσει και κυκλοφορούν στην Παριανή κοινωνία. Οφείλετε μια ξεκάθαρη απάντηση εδώ και τώρα. Για ένα πράγμα μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε. Κανένας δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας δεν μπορεί πλέον να κρύψει τα αποτελέσματα της ανάλγητης πολιτικής σας. Την βαρβαρότητα που βιώνουμε καθημερινά. Ο Παριανός λαός είναι σε επιφυλακή. Έχει πλούσια πείρα πλέον. Το «μια εικόνα χίλιες λέξεις», δυστυχώς για σας, είναι πλέον γεγονός.
Κ.Ο.Β.ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013″.