Αλλαγή εκδρομικών σχεδίων από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας και νέα σχέδια για δραστηριότητες

logo_syll_gin_naousas


Α) ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ
Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται: «Τα σχέδιά για να γνωρίσουμε την Τυνησία ανατράπηκαν. Οι ταραχές εκεί, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, και φυσικά η ανησυχία μας για την ασφάλεια των μελών μας – συμμετεχόντων στην εκδρομή που προγραμματίζαμε, μας οδήγησαν στην απόφαση να αναβάλουμε την διεξαγωγή της για πιο ήρεμη στιγμή. Όμως δεν πρόκειται ν’ αφήσουμε παραπονεμένους ούτε…

diafimisi_entipa_mikro_teliko…όσους ήδη είχαν δηλώσει συμμετοχή, ούτε όσους ακόμα το σκέφτονταν.

Ο νέος μας προορισμός είναι η πανέμορφη και μυστηριακή Καππαδοκία, με τις τόσες μνήμες απ’ τους προγόνους μας. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες ημερομηνίες με την προηγούμενη, θα είναι όμως 8ήμερη, ενώ στην τιμή, που επίσης είναι πολύ καλή, θα περιλαμβάνονται πάλι τα εισ/ρια προς και από Καππαδοκία, ημιδιατροφή, μετακινήσεις εκεί και πολλά άλλα.
Χρόνος; 28 Μαρτίου (αναχώρηση από Πάρο) – 5 Απριλίου (επιστροφή Ελλάδα & με το βραδινό πλοίο στην Πάρο).
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την πρόεδρο του συλλόγου, κα Ελευθερία Μπαρμπαρήγου στα τηλ.: 22840-51402, 6945533328.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επειδή ο χρόνος είναι σχετικά λίγος μέχρι την πραγματοποίηση της εκδρομής, φροντίστε, εφόσον ενδιαφέρεστε, για την άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος και κράτηση.

 Β) ΕΝΑΡΞΗ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ» ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ
Οι πολλές μας δραστηριότητες δεν μας είχαν αφήσει να το ξεκινήσουμε, αν και το προγραμματίζαμε καιρό. Τώρα, όμως, ξεκινάμε το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ», αρχικά με δύο δραστηριότητες, ενώ στο επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε κι άλλες ενδιαφέρουσες. Έτσι θα έχουμε:
α) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6:00-8:00 μ.μ. στην Αίθουσα του Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα Πάρου.
Πρώτη συνάντηση για εκδήλωση ενδιαφέροντος-δηλώσεις συμμετοχής και γνωριμία με τη δασκάλα και το αντικείμενο την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 στις 6:00 μ.μ.
β) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΒΕΛΟΝΙΩΝ, ΒΕΛΟΝΑΚΙ (παραδοσιακό-κατασκευή κοσμημάτων με νήμα κλπ.), ΠΛΕΞΙΜΟ, ΚΟΠΤΙΚΗ-ΡΑΠΤΙΚΗ
Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 6:00-8:00 μ.μ. στη Στέγη του Συλλόγου στη θέση «Παναγία-Μύλοι» Νάουσας Πάρου.
Πρώτη συνάντηση για εκδήλωση ενδιαφέροντος-δηλώσεις συμμετοχής και γνωριμία με τις δασκάλες και το αντικείμενο τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 στις 6:00 μ.μ.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την ταμία του συλλόγου, κα Μαργαρίτα Σπύρου στα τηλ.: 22840-51535, 6978446361.
Γ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»
Mε αφορμή την «Ημέρα της Γυναίκας» ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου σας προσκαλεί στην παράσταση:
«Η ΣΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟΣ»
του Γιάννη Ρίτσου,
σε σκηνοθεσία Μοσχούλας Κοντοσταύλου – Δήμητρας Σοφιανού. Παίζουν Μοσχούλα Κοντοσταύλου-Βασίλης Ποταμιάνος.
Η παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, στις 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει. Σας περιμένουμε όλους (γυναίκες και άντρες).

Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 στις 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα του Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα. Θα πραγματοποιηθεί απολογισμός δραστηριοτήτων, οικονομικός απολογισμός, ενώ θα ανακοινωθεί το πρόγραμμά μας για το τρέχον έτος.