Νέες πρωτότυπες ιδέες για το εμπόριο αγροτικών προϊόντων από τον Δ/ντή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου

Δεν γουστάρουμε να πουλάμε γιαούρτια
αν δεν πουλήσουμε πρώτα κτήρια της ΑΣΠ

479850-DSCF0520
Έχουμε γράψει για τα περίεργα που συμβαίνουν τελευταία στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου. Από το διαδίκτυο και χάρη καλών μας φίλων και αναγνωστών «αλιεύσαμε» νέες πρωτότυπες ιδέες που έχει διατυπώσει για το μάρκετινγκ ο Διευθυντής της συνεταιριστικής εταιρείας κ. Αλ. Γκόγκας. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, δηλώνει ότι δεν επιθυμεί την αύξηση των πωλήσεων ενός από τα προϊόντα της εταιρείας και συγκεκριμένα του γιαουρτιού, πριν η ΑΣΠ προβεί σε ένα «επενδυτικό άλμα» όπως το ονομάζει.
Διαβάστε παρακάτω:
diafimisi_entipa_mikro_telikoΜε λίγα λόγια, πρέπει να είναι ο πρώτος και ο ΜΟΝΟΣ δ/ντης αγροτικής εταιρείας που, ενώ έχει στη διάθεση του ένα καλό προϊόν, δεν το προωθεί για να βγάλει χρήματα από τις πωλήσεις του, και με αυτά τα χρήματα να χρηματοδοτήσει την αύξηση παραγωγής, για να αυξήσει τη διάθεση του προϊόντος προσδοκώντας ακόμη μεγαλύτερα κέρδη. Αλλά περιμένει πρώτα το «επενδυτικό άλμα».
Δηλαδή, αντίνα χρηματοδοτήσει την αύξηση παραγωγής από το ίδιο το προϊόν, θέλει «αμέτι – μουχαμέτι» να πουλήσει ακίνητη περιουσία της «Ένωσης».

Και εμείς ρωτάμε πλέον ευθέως: Τι κρύβεται πίσω από αυτή την επιμονή;
Διαβάστε τι λέει ο άνθρωπος, εδώ:
«Mόνο μην αναζητήσετε το γιαούρτι εκτός νησιού, είναι τόσο ευπαθές… Παράγεται όλο τον χρόνο, είναι πραγματικά φρέσκο. Θέλει προσοχή ακόμη και στη μεταφορά του. Eχει ιδιαίτερη αξία και γι’ αυτό έχει φανατικούς καταναλωτές στην Πάρο». Η ζήτηση των γαλακτοκομικών προϊόντων στο νησί δεν παρουσιάζει κάμψη παρά την κρίση. «Oι ντόπιοι εκτιμούν τα προϊόντα μας. Γι’ αυτό και δεν έχουμε προχωρήσει στην προβολή τους. Ο τόπος είναι μικρός και οι κάτοικοι τα γνωρίζουν. H σταθερή ποιότητά μας είναι η καλύτερη διαφήμιση», εξηγεί ο κ. Γκόγκας, ο οποίος θα επιθυμούσε μια ενδεχόμενη αύξηση της παραγωγής αλλά θεωρεί ότι «θα χρειαζόταν ένα επενδυτικό άλμα, κάτι που είναι στα μελλοντικά σχέδια της Eνωσης«

Ολόκληρο το κείμενο εδώ: http://mikroiparagogoi.gr/index.php/home/1-latest-news/180-sinetairismos-parou.html?fb_action_ids=4390626770428&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582