Η Ένωση Γονέων Πάρου για τις απεργίες της 20|2

aristera_efimerides

Από την Ένωση Γονέων Πάρου δημοσιοποιήθηκε ανακοίνωση με την οποία δηλώνεται η υποστήριξη του φορέα στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 20 Φεβρουρίου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

diafimisi_entipa_mikro_teliko«Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Πάρου, δηλώνει ενεργά παρούσα στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει εξαγγείλει για την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, καθώς και στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 π.μ την ίδια ημέρα, στην Πλ. Μαντώς Μαυρογένους της Παροικιάς. Καλούμε όλα τα Δ.Σ των Συλλόγων Γονέων, αλλά και όλους τους εργαζόμενους και ανέργους γονείς της Πάρου, να δώσουμε συλλογικά και  μαζικά το αγωνιστικό μας παρόν, διατρανώνοντας τη θέλησή μας για αλλαγή της καταστροφικής πολιτικής που ασκείται από την κυβέρνηση και η οποία έχει οδηγήσει σε δραματική κατάσταση τους τομείς της Παιδείας, της Υγείας και της Πρόνοιας και σε καθεστώς εντεινόμενης φτωχοποίησης και περιθωριοποίησης όλο και περισσότερων κοινωνικών στρωμάτων, αφαιρώντας έτσι κάθε θετική προοπτική για το μέλλον των παιδιών μας.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εκπαιδευτικούς, τη νεολαία, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στην τοπική Αυτοδιοίκηση και στις δημόσιες υπηρεσίες του νησιού μας, ζητώντας την κατάργηση αυτής της αδιέξοδης πολιτικής που στραγγαλίζει τα λαϊκά εισοδήματα, σαρώνει τις εργατικές κατακτήσεις, εκτινάσσει στα ύψη την ανεργία και επιφέρει κυριολεκτική ανθρωπιστική κρίση».