Πρώτοι με εικόνα και κείμενο για την υπόθεση της διαδήλωσης στην Αθήνα για το Κέντρο Υγείας Πάρου

Σπάσαμε κάθε ρεκόρ στην αναγνωσιμότητα

stat

 

Πολλοί αναγνώστες της διαδικτιακής πλευράς της εφημερίδας «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» μας τηλεφωνούν, στέλνουν e – mail, για να μας ρωτήσουν γιατί στις δύο τελευταίες αναρτήσεις που αφορούν τις συναντήσεις της αντιπροσωπείας Παριανών και Αντιπαραριανών με ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δεν ανοίγει το δεύτερο με σκέλος τους με «κλικ».
Τους ενημερώνουμε ότι το πρόβλημα είναι προσωρινό και οφείλεται στο γεγονός ότι η ιστοσελίδα μας http://www.parosnewsblog.gr τις τελευταίες ημέρες έχει «σπάσει» από την επισκεψιμότητα, με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί μικρές τεχνικές επιπλοκές.
Ενημερώνουμε ότι όσοι επιθυμούν να δουν τα βίντεο των σχετικών θεμάτων, μπορούν να επισκέπτονται:
α) τη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/parosnews
b) τη σελίδα μας twitter: https://twitter.com/Parosnews

Το πρόβλημα προκαλείται από το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε το αναγνωστικό κοινό του διαδικτύου, κυρίως, από άλλες νησιωτικές περιοχές, εκτός Πάρου – Αντιπάρου. Προφανώς, αυτές οι περιοχές ενδιαφέρθηκαν επειδή έχουν παρόμοια προβλήματα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε ένα πρώτο δίκτυο για να διαμορφωθεί το πλαίσιο ενημέρωσης, ώστε τα κινήματα σε κάθε νησί των Κυκλάδων με πρώτο στόχο τη διεκδίκηση στο χώρο της υγείας, να βρεθούν μεταξύ τους, και να οργανωθούν.

Ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή σας στο http://www.parosnewsblog.gr

diafimisi_entipa_mikro_teliko