Η ΝΔ για νέο αεροδρόμιο και πίτα

aerodromio_parou_diadromos
Ανακοίνωση με πληροφορία από το Υπουργείο Ανάπτυξης δημοσιοποίησε η Τοπική Επιτροπή ΝΔ Πάρου – Αντιπάρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχουμε ένα θετικό βήμα στην υπόθεση εξέλιξης του ουσιαστικού σκέλους του νέου αεροδρομίου Πάρου, των νέων κτηριακών υποδομών. Η ανακοίνωση της ΝΔ λέει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το Υπουργείο Ανάπτυξης και τον Υπουργό κ. Χατζηδάκη,  τον τελευταίο χρόνο προωθήθηκε και εγκρίθηκε η προμελέτη των κτηριακών εγκαταστάσεων του Νέου Αεροδρομίου Πάρου.  Η Δημ. Τοπ. Επιτροπή Πάρου Αντιπάρου θα παρακολουθεί την εξέλιξη του έργου και θα ασκεί κάθε φιλική πίεση, όπου είναι δυνατόν, για την ολοκλήρωση του έργου».

Επιπλέον, με άλλη ανακοίνωση η ΝΔ Πάρου – Αντιπάρου ενημέρωσε ότι την προσεχή Κυριακή στις 17 -2 -2013 στις 11.30 στον Αρχίλοχο στην Παροικία, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της πίτας της τοπικής επιτροπής του κόμματος. Θα παρευρεθεί ο υποδιοικητής της Περιφέρειας Πειραιώς και νήσων Αιγαίου Περικλής Αλεβίζος. Επίσης, θα γίνει ενημέρωση από στέλεχος του ΥΠΑΝ για τις εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις για το Ε.Σ.Π.Α.  «Η πρόσκληση είναι ανοικτή προς όλους. Πάντα με συνεργασία και καλή διάθεση, όλα μπορούν να γίνουν» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Κ. Ροδίτης.
logo_nd