Το χρονικό μίας μεγάλης ημέρας των Παριανών και Αντιπαριανών | ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8


Ανεξάρτητοι Έλληνες

DSC_0095

Ο μόνος αρχηγός κόμματος που περίμενε τους εκπρόσωπους των νησιών μας για να ακούσει τα προβλήματά τους και να προτείνει ένα σχέδιο λύσης ήταν ο Πάνος Καμμένος. Απέδειξε για άλλη μία φορά την αγάπη του για τους νησιώτες, και δη τους Κυκλαδίτες, κάτι που ανέφερε κατά τη συζήτηση.
Πρότεινε να κατατεθεί πρόταση νόμου που να επικαλείται το άρθρο 101 του Συντάγματος για τη νησιωτικότητα και να προβλέπει ρητά ότι κατ’ εξαίρεση στα νησιά θα διορίζονται γιατροί σε οργανικές θέσεις για να πληρώσουν μόνιμες ανάγκες (όχι δηλαδή επίκουροι που είτε δεν ενδιαφέρονται για τις θέσεις, είτε φεύγουν μετά από ένα χρόνο).
Ο ίδιος διαβεβαίωσε…
diafimisi_entipa_mikro_1…την αποστολή μας ότι οι βουλευτές του κόμματος του θα στηρίξουν το νόμο αυτό και εκτίμησε ότι όλη η αντιπολίτευση θα πράξει το ίδιο, καθώς τουλάχιστον και οι τοπικοί βουλευτές νησιών των κομμάτων της συγκυβέρνησης.
Συνεπώς, το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε δύο θετικά να προσφέρει: α) το ότι ο ίδιος ο αρχηγός κόμματος άκουσε τους νησιώτες,
β) το ότι είχε έτοιμη πρόταση που να δίνει μόνιμη λύση στο πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο από όσους ακούστηκαν στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κομμάτων.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και αρμόδιος για θέματα υπουργείου υγείας κ. Π. Μελάς.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε δηλώσεις στα Παριανά ΜΜΕ. Αναφέρθηκε στις προτάσεις του, αλλά μέμφθηκε και τα «παχιά λόγια» που είχαν πριν μερικά χρόνια διατυπωθεί για νοσοκομείο στην Πάρο και άλλες υποσχέσεις από εξέχοντα στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…
Στην συζήτηση παρευρέθηκαν επίσης ο πολιτευτής Κυκλάδων του κόμματος Β. Παρασκευαΐδης, καθώς και ο πολιτευτής Β’ Αθήνας με καταγωγή από την Πάρο Δ. Ντόλκας.

Βίντεο από τη σύσκεψη της αποστολής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον πρόεδρο Π. Καμμένο:

Βίντεο με δηλώσεις Π. Καμμένου μετά τη σύσκεψη, στα ΜΜΕ της Πάρου: