Οι διαδηλωτές Παριανοί και Αντιπαριώτες έφτασαν στον Πειραιά!!

Αύριο στο Υπουργείο Υγείας

Από την Πάρο ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στις 10:45 350 Παριανοί και Αντιπαριώτες για να βρεθούν στις αύριο στις 11|2 έξω από το Υπουργείο Υγείας. Τα νησιά μας διαδηλώνουν για να αποκτήσουμε ξανά μόνιμους γιατρούς και νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Πάρου, προκειμένου να ζουν με την ελάχιστη ασφάλεια οι πολίτες των νησιών μας, αλλά και για να μπορούν να εξυπηρετούνται με αξιοπρέπεια οι επισκέπτες στα νησιά μας.

Ταξίδεψαν…

diafimisi_entipa_mikro_1…με δωρεάν εισιτήρια που πρόσφερε η εταιρεία Blue Star Ferries η οποία θα δώσει δωρεάν και τα εισιτήρια της επιστροφής.
Το ραντεβού της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Πάρου – Αντιπάρου με τον υπουργό υγείας κ. Λυκουρέντζο έχει ορισθεί για τις 10:00 το πρωί. Οι διαδηλωτές θα βρίσκονται την ίδια ώρα από κάτω από το κτήριο. Το υπουργείο βρίοσκεται στην οδό Αριστοτέλους 17, στη συμβολή της με τη Στουρνάρη.

Στον Πειραιά κατά την άφιξη των διαδηλωτών περίμεναν πρόεδροι και μέλη των ΔΣ των Παριανών (και της Αντιπάρου) συλλόγων της Αθήνας οι οποίοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση, αφού έχουν καλέσει τα μέλη τους να παρευρεθούν στις διαδηλώσεις.
DSC_0036