«Σύλληψη ενός διωκόμενου ημεδαπού στην Πάρο» Λέει η ανακοίνωση τη αστυνομίας!!! | Τον πιάσανε για απλήρωτες κλήσεις!!!!

assets_LARGE_t_420_2329179_type12128

Πρέπει να κάναμε την πρωτιά τουλάχιστον σε ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο!!!. Η αστυνομία Κυκλάδων ανακοίνωσε ότι στην Πάρο σήμερα συνελήφθη διωκόμενος για απλήρωτες κλήσεις. Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

diafimisi_entipa_mikro_1
«Στις 06-02-2013 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ένας 34χρονος ημεδαπός γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πάρου, συνολικής ποινής φυλάκισης δυο (2) μηνών και χρηματικής ποινής 400 ευρώ για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.».

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Στο νησί από το οποίο διέφυγαν από την κυβέρνηση και την αστυνομία ο πρόεδρος της SIEMENS που εξεταζόταν ως κατηγορούμενος για την υπόθεση του σχετικού, τεράστιου σκανδάλου, καθώς και ο οικονομικός δ/ντης της που λιαζόταν στη βιλάρα του στην Αντίπαρο, ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη Έλληνας για κλήσεις!!!
Μπράβο!!!
Ελπίζουμε να τιμωρηθεί παραδειγματικά, τουλάχιστον με σταύρωση…