Φουλ οι μηχανές | Οι Πάρος ανεβαίνει Αθήνα | 4 Φεβρουαρίου 10 π.μ έξω από το Υπουργείο Υγείας

sigkentrosi_kentro_ygeias_141212

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε.
Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Δήμου Πάρου, με τη συμμετοχή πολιτών των νησιών Πάρου – Αντιπάρου, πρόκειται να μεταβεί στην Αθήνα, στις 4 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Δευτέρα, προκειμένου να διαδηλώσει έξω από το Υπουργείο Υγείας, στις 10 το πρωί, για τα εκρηκτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας υγείας στα νησιά μας. Μαζί τους θα έχουν τις 6100 υπογραφές διαμαρτυρίας των κατοίκων των νησιών μας, τις οποίες πρόκειται να παραδώσουν στον υπουργό υγείας κ. Λυκουρέντζο. Επικεφαλής των πολιτών…
diafimisi_entipa_mikro_1…που θα μεταβούν στην Αθήνα, θα είναι οι Δήμαρχοι Πάρου, κ. Χρ. Βλαχογιάννης, και Αντιπάρου, κ. Ιω. Λεβεντάκης,ενώ θα είναι παρόντες και εκρόσωποι της τοπικής εκκλησίας.

Μετά τη διαμαρτυρία στο Υπουργείο Υγείας,θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να ενημερώσουν τις αντιπροσωπείες των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού.Επίσης θα τους επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας όπου θα καταγράφονται επακριβώς τα αιτήματά των κατοίκων των δύο νησιών. Επειδή καθημερινά δίνετε τη μάχη για σωστή και έγκυρη πληροφόρηση του κοινού,παρακαλούμε για την κάλυψη εκ μέρους σας της παραπάνω διαμαρτυρίας μας.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΠΑΡΟΥ
29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013