Έντονη «δραστηριότητα» καταγράφεται για τα νησιά μας στο αστυνομικό δελτίο

peripoliko

Πλούσιο ήταν το δελτίο της αστυνομικής Δ/νσης Κυκλάδων από περιστατικά που αντιμετώπισαν τα Α.Τ των νησιών των Κυκλάδων κατά το διήμερο 24 και 25|1. Μάλιστα, στο δελτίο που στη συνέχεια παρατίθεται υπήρχε ακόμη ένα περιστατικό διάρρηξης και κλοπής στη Νάουσα της Πάρου. Ακολουθούν τα περιστατικά και η αντιμετώπιση τους, όπου αυτό έγινε:

diafimisi_entipa_mikro_1

– Καταγγελία κλοπής στην Πάρο

Στις 24-01-2012 το απόγευμα καταγγέλθηκε στον αστυνομικό Σταθμό Νάουσας Πάρου, ότι το χρονικό διάστημα από 20 έως 23-01-2013 στην περιοχή Νάουσα, άγνωστοι δράστες παραβίασαν δυο διαμερίσματα συγκροτήματος εξοχικών κατοικιών και αφαίρεσαν οικιακό εξοπλισμό. Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

– Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Τήνο

Στις 24-01-2013 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 43 και 26 ετών, γιατί διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος διέμενε παράνομα στην χώρα, ενώ ο 43χρονος τον φιλοξενούσε διευκολύνοντας την παραμονή του. Σε βάρος του 26χρονου κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

– Εξιχνίαση κλοπής κοσμημάτων από οικία στη Σύρο

Στις 24-01-2013 εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ερμούπολης κλοπή κοσμημάτων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονης ημεδαπής. Συγκεκριμένα, η δράστιδα το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο του 2012 αφαίρεσε από οικία κοσμήματα εκτιμώμενης αξίας 5.000 ευρώ. Η κατηγορούμενη δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

– Καταγγελία κλοπής στη Μύκονο

Στις 24-01-2012 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ότι το χρονικό διάστημα από 12 έως 24-01-2013 στη Μύκονο, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από συγκρότημα νεοαναγειρόμενων κατοικιών αφαίρεσαν εργαλεία και εξοπλισμό. Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

– Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες
και παράνομη απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Στις 24-01-2013 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο άτομα (ένας 43χρονος υπήκοος Γεωργίας και ένας 49χρονος ημεδαπός) γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού, χρησιμοποιώντας αντλία σκυροδέματος. Το μηχάνημα έργων κατασχέθηκε. Ο 43χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. Σε βάρος των ημεδαπών σχηματίστηκε δικογραφία και για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού.

– Σύλληψη μιας μη νόμιμης αλλοδαπής στη Νάξο

Στις 25-01-2013 το πρωί συνελήφθη στη Χώρα Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, μια 40χρονη υπήκοος Μολδαβίας, γιατί διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος της συλληφθείσας κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.