Προσοχή στον καιρό για την Παρασκευή 18|01

thalassotaraxi

Ανακοίνωση Λιμεναρχείου

Από το Λιμεναρχείο Πάρου εκδόθηκε το απόγευμα της 17|01 ανακοίνωση με πρόβλεψη της υπηρεσίας για έντονα καιρικά φαινόμενα για αύριο Παρασκευή 18|01. Από το Λιμεναρχείο δίνονται οδηγίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων:
diafimisi_entipa_mikro_11. Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αύριο Παρασκευή (18-01-2013),  οι έντονες βροχές και καταιγίδες που ήδη σημειώνονται σήμερα σε διάφορες περιοχές της χώρας, θα επηρεάσουν πρόσκαιρα και τις Κυκλάδες, ενώ οι νοτιάδες θα φτάσουν τοπικά  τα 8 με 9  ΜΠΟΦΟΡ.
2. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα της Παρασκευής (18-01-2013).
3. Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τη λήψη κάθε ενδεδειγμένου και πρόσφορου μέτρου ασφαλούς αγκυροβολίας – πρόσδεσης όλων ανεξαιρέτως των σκαφών (αλιευτικών, αναψυχής, εμπορικών, ταχυπλόων, τουριστικών κ.λπ), που βρίσκονται στους λιμένες της Πάρου και της Αντιπάρου, ενώ, επίσης, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται να μην μεταβαίνουν, ασκόπως, στις λιμενικές εγκαταστάσεις και τους παραλιακούς, γενικά, χώρους.
4. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας και στο Λιμενικό Σταθμό Αντιπάρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2284021240 και 2284061485, αντίστοιχα).
5.  Eπίσης, περισσότερες λεπτομέρειες δίδονται στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της Ε.Μ.Υ. και στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο (http://www.emy.gr).