Η Ένωση Γονέων καλεί σε κινητοποίηση των μελών της για το ραντεβού στην Αθήνα για την υγεία

sigkentrosi_kentro_ygeias_141212

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Πάρου – Αντιπάρου δημοσιοποίησε ανακοίνωση προκειμένου να προσκαλέσει τους γονείς που είναι μέλη των διοικητικών συμβουλίων του κάθε σχολείου σε Πάρο και Αντίπαρο σε γενική συνέλευση. Σκοπός είναι η καλύτερα δυνατή κινητοποίηση του τομέα της παιδείας στα νησιά μας ενόψει της απόφασης να κινηθούν Παριανοί και Αντιπαριώτες πολίτες στην Αθήνα, προκειμένου να διεκδικήσουν αποκατάσταση του τομέα των δημόσιων υπηρεσιών υγείας στο Κέντρο Υγείας Πάρου.
Ακολυοθούν λεπτομέριες στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Το Συντονιστικό Φορέων της Πάρου, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί για την κλιμάκωση του αγώνα μας για το Κ.Υ Πάρου, αποφάσισε να επιδοθεί  έγγραφο με τις 5.000 υπογραφές διαμαρτυρίας των παριανών πολιτών, στον Υπουργό Υγείας, στα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου & στο Γραφείο της Ε.Ε στην Αθήνα.
Η επίδοση του εγγράφου
στην Αθήνα, θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου, με συνολική παράσταση…
diafimisi_entipa_mikro_1…διαμαρτυρίας
από τους Δημάρχους Πάρου & Αντιπάρου, τα Δημοτικά Συμβούλια των δύο Δήμων, τους Περιφ.Συμβούλους της Πάρου, τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας, τους εκπροσώπους όλων των φορέων του νησιού αλλά και πολίτες της Πάρου. Η αναχώρηση από Πάρο θα γίνει στις 3/2/2013 και η επιστροφή στις 5/2/2013 με την BLUE STAR.

Στα πλαίσια αυτά, καλούνται ΟΛΑ τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων αλλά και ΟΛΟΙ οι γονείς της Πάρου, σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ το Σάββατο 19/1/2013 και ώρα 18.00 μ.μ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συντονίσουμε την καλύτερη δυνατή παρουσία των γονέων στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Αθήνα».