Ανακοίνωση ΚΕΠ για εκλογές στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου

image_thumb[1]

Βολές κατά «Πάρος ΑΞΙΑ»

Ανακοίνωση δημοσιοποίησε στις 9|01 η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου Κίνηση Ενεργών Πολιτών με την οποία τοποθετείται για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 6|01 κατά την οποία έγινε εκλογή οργάνων.
Στην ανακοίνωση αντιπαρατίθενται θέσεις σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διαδικασία επιλογής προσώπων όσο αφορά τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ειδικότερα, την στάση του συνδυασμού της Γρ. Πρωτολάτη και της ίδιας ειδικά. (κλικ εδώ: http://wp.me/pU7eZ-4nd
Η ανακοίνωση αναφέρει:
diafimisi_entipa_mikro_1«Δεν θα ασχοληθούμε με το χτεσινό Δελτίο Τύπου της Πάρος Αξία, για την στάση της στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Γενάρη.
Θα κάνουμε μονάχα ένα σχόλιο :
Πριν από 2 χρόνια, η κ. Πρωτολάτη δεν δέχθηκε να ψηφίσει τον τότε εκπρόσωπο της παράταξης μας, Μανώλη Γλέζο, στο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, γιατί όπως είπε, «ήθελε με μέλος της παράταξης της να ελέγξει τα οικονομικά της Επιχείρησης….», και όρισε τον κ. Ζαχαρία Ρούσσο. Αργότερα βέβαια κατάλαβε και παραδέχθηκε το λάθος της, όταν αντιλήφθηκε ότι στο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, ουσιαστικά δεν υπήρχε εκπρόσωπος της  Αντιπολίτευσης.

Σήμερα η κ. Πρωτολάτη επαναλαμβάνει επιλεκτικά την ίδια στάση.

Δεν δέχθηκε την υποψηφιότητα του σημερινού εκπροσώπου της ΚΕΠΠ, Σωτήρη Καστρουνή, για Τακτικό μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, και τον πρότεινε για Αναπληρωματικό. Όπως είναι φυσικό η υποτιμητική αυτή της πρόταση (σε συνδυασμό με τη πρόταση της στην Οικονομική Επιτροπή), δεν έγινε αποδεκτή.

Δεν διαμαρτυρόμαστε για τις αποφάσεις της, άλλωστε αυτές είναι σύμφωνες με τα οριζόμενα από τον Καλλικράτη, που από την αρχή στήριξε και στηρίζει.

Απλώς τις σχολιάζουμε πολιτικά, ευχόμενοι στην κ. Πρωτολάτη να μην αναγκαστεί ξανά, μετά από 2 χρόνια, να παραδεχτεί τις λάθος Πολιτικές Επιλογές της».