Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, καλοί μου συνιθαγενείς!

malindretos

Άρθρο του Χ. Μαλινδρέτου από την εφημερίδα Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου της 22|12|12

Ο φετινος χρόνος βαδίζει στο δείλι… Ένας χρόνος, που το µακάβριο αποτύπωµα του στην ελληνική κοινωνία θ’ αργήσει πολύ να σβήσει… Ένας χρόνος, που όλα πήγαν πίσω µαζί µε την ίδια µας τη ζωή!
Ήρθαν να µας σώσουν! Στην πραγµατικότητα όµως κέρδισαν χρόνο στην εξουσία,  χρήµατα και προνόµια εις βάρος µας. Κάποιοι, λόγω ανικανότητας και απειρίας, σε σηµείο που να αναρωτιέται κανείς πώς απέκτησαν και το δικαίωµα του εκλέγεσθαι… Κάποιοι άλλοι,  και δυστυχώς µεγάλο ποσοστό, λόγω προδοσίας…
Στη δύση του χρόνου αυτού πήραµε…και τη δόση! Μας κορόιδευαν από…
…το καλοκαίρι!

Η «εξαρτηµένη» Πατρίδα µας – όπως κάποιοι απάτριδες θέλουν να την παρουσιάσουν – εξασφάλισε, έναντι ευτελούς και προσωρινού ανταλλάγµατος  τη φονική της δόση και µικρή παράταση σ’ ένα βίο… αβίωτο! Σκεφτείτε. Μας είπε κάποιος πώς και πότε θα πληρώσουµε αυτά τα δανεικά; Μας είπε κανείς απ’ τους πολιτικούς µας και τους θλιβερούς πληρωµένους συνοδοιπόρους δηµοσιογράφους, τί θα γίνει αν δεν πληρώσουµε; Πράγµα που σίγουρα θα συµβεί! Αλλοίµονο, οι τοκογλύφοι είναι πάντα.. εξασφαλισµένοι!

Χρόνια Πολλά, συνιθαγενείς του τόπου µου!
Το κλίµα στην Ευρώπη έχει αντιστραφεί υπέρ της Ελλάδος!

Μα και βέβαια, συµπατριώτες µου, αφού δουλικά συµµορφωθήκαµε απέναντι στους τοκογλύφους – δανειστές µας! Και αυτοί κάνουν ότι µπορούν για να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο η συγκυβέρνηση των τριών ενόχων, για να µην χάσουν… τα λεφτά τους! Η κυβέρνηση του τόπου µας  στηρίζεται στους ξένους και δε στηρίζεται στον ελληνικό λαό! Οποία κατάντια, οποίος εξευτελισµός!

«Ποιος διοικεί αυτή τη χώρα», είχε αναρωτηθεί πολιτικός του παρελθόντος. Αλήθεια, ποιος διοικεί σήµερα την Πατρίδα µας; Περιµένουµε τους ξένους να µας επιτρέψουν να αναπνέουµε τον αέρα της Πατρίδας µας, µέχρι  να µας βάλουν την ταφόπλακα στη ζωή µας! Άλλωστε ούτε περίθαλψη έχουµε, ούτε φάρµακα (σαν δεν ντρέπεστε  ρε), ούτε Παιδεία, ούτε ασφάλεια και ο χειµώνας… του ’41 µπήκε ήδη απειλητικά!

Κι όµως κάποιοι συνεχίζουν τις δουλειές τους! Κάποιοι τραπεζίτες, Μητροπολίτες, παρατρεχάµενοι και οσφυοκάµπτες – κατακάθια της κοινωνίας – πλουτίζουν αδιαφορώντας για τον πόνο και τη δυστυχία που βασιλεύουν στην Πατρίδα µας. Αν έχεις παιδιά, είσαι χαµένος! Κι αν είσαι συνεπής στο κράτος – οπερέτα, είσαι ξεγραµµένος! Αν όµως είσαι… λαµόγιο,  σίγουρα θα βγείς κερδισµένος!

Καλή Χρονιά, συνιθαγενείς του τόπου µου!

Οι λεηλατηµένες ελληνικές τράπεζες δανείζονται χρήµατα από τον ελληνικό λαό, που είναι, προ πολλού, αποκλεισµένος από το τραπεζικό σύστηµα! Και όλα αυτά µας λένε… για την ανάπτυξη! Βέβαια, για την ανάπτυξη των… έξυπνων και το θάνατο των… κορόιδων!
Λοιπόν, αγαπηµένοι µου συµπατριώτες, µια είναι η συνταγή!

Ξεχάστε τους όλους !
Αγνοήστε τους επιδεικτικά !
Πάρτε το απόφαση, ότι η συγκυβέρνηση Στουρνάρα µε τα απολειφάδια της Αριστεράς δεν πρόκειται να µας σώσουν! Όσο και για τους υπόλοιπους, ο δρόµος του Τατσόπουλου δεν οδηγεί πουθενά!
Όλοι αυτοί είναι απέναντι µας. Είναι εχθροί µας, γιατί είναι εχθροί της Πατρίδας µας, εχθροί της χώρας, όσους απ’ αυτούς γέννησε!
Μην τους φοβάστε!  Είναι λίγοι, από κάθε άποψη, γιατί πάντα οι δηµοσκοπήσεις και οι «ανεξάρτητοι» δηµοσιογράφοι γλείφουν κάποιο  κοκαλάκι!

Είναι ανύπαρκτοι εκείνοι από τους οποίους δεν περιµένουµε τίποτα!
Είναι ανύπαρκτοι οι καταδικασµένοι στη συνείδηση του λαού µας!
Είναι ανύπαρκτοι οι απάτριδες και αµνήµονες του ελληνικού ονόµατος!

Ας σταµατήσει λοιπόν να τρέχει στους δρόµους το αίµα του ελληνικού λαού κι ας στρέψουµε το ορµητικό ποτάµι του  κατά πάνω τους!
Χρόνια Πολλά, Καλή Δύναµη και Καλή Χρονιά, αγαπηµένοι µου συνιθαγενείς!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Γ. ΜΑΛΙΝΔΡΕΤΟΣ