Ανακοίνωση Χ. Κόκκινου για τις διαδικασίες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


kokkinos2

Επιστροφές …
Ανακοίνωση με τις θέσεις του για τη σημερινή εκλογική διαδικασία για τα όργανα διοίκησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δημοσιοποίησε ο συνδυασμός της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου «Νέα Εποχή για τις Κυκλάδες» με επικεφαλής τον Χ. Κόκκινο (ΝΔ).
Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:
diafimisi_entipa_mikro_1Κατά την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 7.1.2013, στη Σύρο, εκλέχθηκαν τα νέα μέλη του προεδρείου και της Οικονομικής Επιτροπής. Από το συνδυασμό Νέα Εποχή για τα νησιά μας, εκλέχθηκαν στις θέσεις του αντιπροέδρου και του του γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Κ. Κουκάς και ο κ. Γ. Ζωγραφίδης αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με δήλωσή του ο κ. Γ. Ζωγραφίδης, επανεντάχθηκε στη μείζονα μειοψηφία, στον περιφερειακό συνδυασμό Νέα Εποχή για τα νησιά μας.

Νέα πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέχθηκε η κ. Α. Μπαφίτη, η οποία προτάθηκε από την πλειοψηφία. Στα πλαίσια της σύνθεσης απόψεων και της συναίνεσης που αναζητά η κοινωνία μας, αποφεύγοντας τη στείρα αντιπαράθεση, ο συνδυασμός Νέα Εποχή για τα νησιά μας στήριξε την υποψηφιότητα της κ. Α. Μπαφίτη. Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου προεδρείου κ. Γ. Γκούφα, κ. Ι. Γιαννακάκη και κ. Ν. Χρυσόγελο για τη συνεργασία τους τα δύο χρόνια που πέρασαν.

Κατά την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής, επανεκλέχθηκαν από την παράταξη Νέα Εποχή για τα νησιά μας, οι κ. Χ. Κόκκινος και Γ. Παπαμανώλης με αναπληρωματικούς τους κ. Ι. Γιαννακάκη και Κ. Κουκά.