Γ. Βρούτσης | Πλήρη εικόνα για τις συντάξεις και τους συνταξιούχους έχει το Κράτος για πρώτη φορά

broutsis_nea_dimokratiaΣύμφωνα με δελτίο τύπου που δημοσιοποίησε σήμερα (19|12) το γραφείο του υπουργού Εργασίας και βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ κ. Γ. Βρούτση, τον ακριβή αριθμό όλων των συνταξιούχων καθώς και των ποσών που καταβάλλουν κάθε μήνα στους ασφαλισμένους οι φορείς κοινωνικής Ασφάλισης ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός  κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).

Με τον τρόπο αυτό….
diafimisi_entipa_mikro_1…για πρώτη φορά υπάρχει πλήρης και σαφής εικόνα για το πλήθος των συνταξιούχων σε επίπεδο επικράτειας, ενώ από τις διασταυρώσεις που θα ακολουθήσουν  τις επόμενες ημέρες αποκτάται για πρώτη φορά εμπεριστατωμένη εικόνα για το σύνολο των συντάξεων που λαμβάνει ο κάθε δικαιούχος και  ικανότητα αποτελεσματικού ελέγχου των διπλοσυνταξιούχων.

Ο υπουργός ενημερώθηκε από το διευθύνοντα σύμβουλο κ. Χρήστο Χαλάρη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας για το έργο  της συγκέντρωσης των συντάξεων από το σύνολο των ασφαλιστικών ταμείων και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσπάθεια τους στο μεγάλο αυτό εθνικό εγχείρημα.