Η ενημέρωση για την κινητοποίηση που αφορά το Κέντρο Υγείας «πέρασε» και από την Αντίπαρο

 

kentro_ygeias3

Στην Αντίπαρο πραγματοποιήθηκε η τελευταία συγκέντρωση του Συντονιστικού Οργάνου Φορέων Πάρου προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι του νησιού και πολίτες για τα προβλήματα στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, δεδομένου ότι σε δεύτερο βαθμό τα περιστατικά της Αντιπάρου περνούν από το Κέντρο Υγείας. Άρα, τα προβλήματα είναι κοινά Σε σχετική ανακοίνωσή του το «Συντονιστικό», αναφέρει για τη χθεσινή εκδήλωση:

«Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει το Κέντρο Υγείας με τη χθεσινή συγκέντρωση στην Αντίπαρο που πραγματοποιήθηκε στις 11.30 το πρωί στην αίθουσα Καλουδά.

Παρά τις χθεσινές αντίξοες καιρικές συνθήκες συμμετείχαν αρκετοί κάτοικοι της Αντιπάρου. Παρόντες ο Δήμαρχος Γιάννης Λεβεντάκης, δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και ο εφημέριος του νησιού πατήρ Δημήτριος Κυδωνιεύς.

Και ο Δήμαρχος και ο εφημέριος του νησιού δήλωσαν στους συγκεντρωθέντες ότι στηρίζουν τις προσπάθειες του συντονιστικού των φορέων και τους κάλεσαν να πάρουν  μέρος στη συγκέντρωση της Παρασκευής μπροστά από το Κέντρο Υγείας.

Στη σημερινή συνεδρίαση (10|12) του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, που ξεκινά στις 6 το απόγευμα και  που έχει ως πρώτο θέμα τις κινητοποιήσεις για το Κέντρο Υγείας, καλούμε τους  φορείς να παραστούν».